- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko nai-mnogo ste izd1rjali bez.. ?
Q si kajete sq, kolko vreme ste izd1rjali bez da pravite sex ili bez da l1skate bastuna?!I kakvi sa posledstviqta?
![]()
Na mene neska 6e mi e 22 den bez da sam si barnal dzvera \/ kato 1-vata sedmica be6e nai brutalna i m14itelna, sled tva stanaha spokoini ne6tata. Sq s1m se razgonil qko i sam zagorql kato prepe4ena filiika na gazov kotlon, oba4e pone pi6kata mi ne mi stava na fseki 5min kato vidq jensko. V smisal stava mi kogato az si re6a, oba4e kato se nad1rvi.... nema opraviq.. daje predi 2 dena ve4erta po4nah sa g1r4a v legloto ama za 5-10min sa opraih i izdarjah i sq prodaljavam da uveli4avam rekorda.
Haide sega e va6 red!![]()
![]()
![]()
a ima li cel tvoq experiment ... ili go pravi6 prosto ot glupost
6toto az li4no ne vijdam smisal v tva da ne si bie6 4ekii![]()
Хаахаха значи аз ако не лъскам повече от 4-5 дена и просто ставам някъв маниак обаче съм забелязал че ако е такава ситуацията притеснението ми някак се изпарява-говоря и се държа с момичетата мн по отпуснато и дръзкои на тях им харесва и мн са изкефих че така става :]
celta e da vidq kolko 6e izdarja i da si kalqvam volqta, puk i mi e interesno koi kolko e izd1rjal \/
do kolkoto znam voubshte ne e dobre tolko vreme da si zadyrjash semennata technost osobeno ako si minal 15-16 godini i ne samo psihichni no i fizichni problemi moje da imash: kato poduvane i bolka v testiste taka che lovi patoka i pochvai![]()
Аз съм издържал без секс най-много 16 години, без месец и малко. А чикии...де да знам и аз..7-8-9 години.
Значи нищо не знаеш. Пълно количество прясна семенна течност се образува в организма за около три дни. Старта, която е вече с не дотам активни сперматозоиди просто се изхвърля с урината. Чисто и просто загуба на материал и удоволствие е да се лишаваш толкова време от женска ласка.Първоначално написано от Анонимко
![]()
e dobre tova za koli4estvoto i az znam 4e za 3 dena se vuzstanovqva. Oba4e ka4estvoto i to li za tolkova?![]()
e dobre tova za koli4estvoto i az znam 4e za 3 dena se vuzstanovqva. Oba4e ka4estvoto i to li za tolkova?![]()
2-3 дена най мн една седмица!!! аз без секс не мога
15 години
edin put ne se beh praznil 1-2 sedmici i posle kato se izpraznih ne e istina kak se razdadoh
Чудно дали тя е на 'сухо' ..Първоначално написано от hforce
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
15 godini
xaxaxПървоначално написано от Drak'thul
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Миии.. от както го правя най-много съм издържала на сухо към 2 седмици, заради мн жестоко възпаление което си бях докарала на главата и просто докторите ми казаха 2 седмици никъв секс![]()
Ина4е просто не виждам никъв смисъл да седиш на сухо ей така без при4ина и то при положение 4е си имаш приятел/ка
![]()
Робинята на Quench
Ами имаше период,в който с приятеля ми не го правихме 3 седмици-директно си беше мъчение.Но нещата след това се оправихме,но сета,когато ни се отдаде случай го правим.Много е хубаво.![]()
Без секс съм стояла 3 седмици най-много, защото бях в болница. Но след това направо се разбихме...
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е то това е смисълът. Новите сперматозоиди са и по активни. А ти и да не искаш да се изпразваш организма ти пак си прави една "замяна".Първоначално написано от bai_grozdan
4 месеца сам издържал след една връска но сега маи ще бъдат повече разделих се с пр-ката ми 11 месеца заедно но нз няма мога се оправя скоро ;(