.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    bai_grozdan
    Guest

Kolko nai-mnogo ste izd1rjali bez.. ?

Q si kajete sq, kolko vreme ste izd1rjali bez da pravite sex ili bez da l1skate bastuna?! I kakvi sa posledstviqta?
    Na mene neska 6e mi e 22 den bez da sam si barnal dzvera \/ kato 1-vata sedmica be6e nai brutalna i m14itelna, sled tva stanaha spokoini ne6tata. Sq s1m se razgonil qko i sam zagorql kato prepe4ena filiika na gazov kotlon, oba4e pone pi6kata mi ne mi stava na fseki 5min kato vidq jensko. V smisal stava mi kogato az si re6a, oba4e kato se nad1rvi.... nema opraviq.. daje predi 2 dena ve4erta po4nah sa g1r4a v legloto ama za 5-10min sa opraih i izdarjah i sq prodaljavam da uveli4avam rekorda.
    Haide sega e va6 red!

Guest
    a ima li cel tvoq experiment ... ili go pravi6 prosto ot glupost
    6toto az li4no ne vijdam smisal v tva da ne si bie6 4ekii

Хаахаха значи аз ако не лъскам повече от 4-5 дена и просто ставам някъв маниак обаче съм забелязал че ако е такава ситуацията притеснението ми някак се изпарява-говоря и се държа с момичетата мн по отпуснато и дръзко и на тях им харесва и мн са изкефих че така става :]

bai_grozdan
    Guest
    celta e da vidq kolko 6e izdarja i da si kalqvam volqta, puk i mi e interesno koi kolko e izd1rjal \/

Guest
    do kolkoto znam voubshte ne e dobre tolko vreme da si zadyrjash semennata technost osobeno ako si minal 15-16 godini i ne samo psihichni no i fizichni problemi moje da imash: kato poduvane i bolka v testiste taka che lovi patoka i pochvai

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз съм издържал без секс най-много 16 години, без месец и малко. А чикии...де да знам и аз..7-8-9 години.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    do kolkoto znam voubshte ne e dobre tolko vreme da si zadyrjash semennata technost osobeno ako si minal 15-16 godini i ne samo psihichni no i fizichni problemi moje da imash: kato poduvane i bolka v testiste taka che lovi patoka i pochvai
    Значи нищо не знаеш. Пълно количество прясна семенна течност се образува в организма за около три дни. Старта, която е вече с не дотам активни сперматозоиди просто се изхвърля с урината. Чисто и просто загуба на материал и удоволствие е да се лишаваш толкова време от женска ласка.

bai_grozdan
    Guest
    e dobre tova za koli4estvoto i az znam 4e za 3 dena se vuzstanovqva. Oba4e ka4estvoto i to li za tolkova?

bai_grozdan
    Guest
    e dobre tova za koli4estvoto i az znam 4e za 3 dena se vuzstanovqva. Oba4e ka4estvoto i to li za tolkova?

2-3 дена най мн една седмица!!! аз без секс не мога

Фен
    Град
    Sofia BG
    15 години

priqtelkata mi zamina taka 4e ve4e 2 meseca sum na suho ina4e za 4ekiite 1 sedmica

Guest
    edin put ne se beh praznil 1-2 sedmici i posle kato se izpraznih ne e istina kak se razdadoh

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    priqtelkata mi zamina taka 4e ve4e 2 meseca sum na suho ina4e za 4ekiite 1 sedmica
    Чудно дали тя е на 'сухо' ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Guest
    15 godini

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Чудно дали тя е на 'сухо' ..
    xaxax

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    SF
    Миии.. от както го правя най-много съм издържала на сухо към 2 седмици, заради мн жестоко възпаление което си бях докарала на главата и просто докторите ми казаха 2 седмици никъв секс
    Ина4е просто не виждам никъв смисъл да седиш на сухо ей така без при4ина и то при положение 4е си имаш приятел/ка

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Ами имаше период,в който с приятеля ми не го правихме 3 седмици-директно си беше мъчение.Но нещата след това се оправихме,но сета,когато ни се отдаде случай го правим.Много е хубаво.

Голям фен
    Град
    София
    Без секс съм стояла 3 седмици най-много, защото бях в болница. Но след това направо се разбихме...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аз съм издържал без секс най-много 16 години, без месец и малко. А чикии...де да знам и аз..7-8-9 години.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a ima li cel tvoq experiment ... ili go pravi6 prosto ot glupost
    6toto az li4no ne vijdam smisal v tva da ne si bie6 4ekii

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от bai_grozdan
    e na tazi vuzras za kakvo vi e ka4estvo-mislq 4e nikoi ot potrebitelite tuk ne iska bebe vse o6te...

Цитирай Първоначално написано от bai_grozdan
    Е то това е смисълът. Новите сперматозоиди са и по активни. А ти и да не искаш да се изпразваш организма ти пак си прави една "замяна".

До сега не съм достигала до момент да нямам партньори за секс и да ми се налага да издържам без. Не мога да кажа категорично колко. Може би не повече от седмица.

4 месеца сам издържал след една връска но сега маи ще бъдат повече разделих се с пр-ката ми 11 месеца заедно но нз няма мога се оправя скоро ;(
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си