Zdraveite na vsichki!Imam nujda ot malko pomosht.Predi edna sedmica skasah s priqtelq mi,s negohodehme okolo 8 meseca.Mn go obicham i haresvam,oba4e toi postoqnno mi govori i me kara da pravime sex.Spali sme mn pati obache nqma nikakva trapka sas nego.I minaliq petak se skarahme s nego za6toto toi ne iskashe da doide v nas da gledame film i t.n. a predpo4eta da ide s priqtelite mu na mehana da vecherq.,strashno mn se qdosah.Inche se behme razbrali da doide v sabotata v nas da svarshime rabotata i da izlezeme na diskoteka.Obache toi si reshi 4e vpetaka neiska da doide zashtoto shte gledame samo film a nqma da se ebeme na pravo kazano.I taka az mu se obadih v sabota vecherta i mu kazah che moje mn da se obichame da ne mojem edin bez drug no ne sam mu samo za sex.I min. sabota kato stana tva az se napih strashno mnogo i moita pr. go vikna da doide vav nas da ne sam si sami zashtoto mi e losho,no toi otkaza da doide.Ta sega sam s drugo momche no zasajalenie ne izpitva nishto kam negoi se polychava kofti sityaciq.Helppp