.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: TIP

Мега фен Аватара на koalka
    Ами има достааа такива теми де,но да не влизаме в подробности.Ами харесвам черна коса,зелени очи и така да не е хилка,ама и да не е много мощен(приятеля ми ).

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от brutal_baby
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    ^^
    А с прави?
    Сега ше ме накарате да си направя студено къдрене, ххаха.

P.S. Абе защо темата е в Секс, бре, нещо не мога да разбера.
    мии поне за мен точно определен типаж момче няма!абе ти да не си някой металюга или само така си мисля)
    Лошо ли е е, ако наистина съм някой металюга?

Guest
    Az sym ot Varna. 180sm 73Kg hodq na fitnes ot 3 godini 4erna kosa pystri o4i obli4am se mn fe6yn :P i si tyrsq averka :P
    pi6ete na : ac.milan.vn@abv.bg
    pra6tam snimki v otgovor na va6i i koito smqta 4e lyja za ne6to moje mi pi6e ili naprao da ne pi6e nqkvi kompleksarski izkazvaniq v foruma

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az sym ot Varna. 180sm 73Kg hodq na fitnes ot 3 godini 4erna kosa pystri o4i obli4am se mn fe6yn :P i si tyrsq averka :P
    pra6tam snimki v otgovor na va6i i koito smqta 4e lyja za ne6to moje mi pi6e ili naprao da ne pi6e nqkvi kompleksarski izkazvaniq v foruma
    ... и си търсиш "аверка" от нета.. понеже си големия пич ... мдам...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Woow e 6tom si takav pi4 si tarsi6 "averka" tyka v neta....xex to si e tvoe re6enie de
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    много много яки...много мускулна маса само яки момчета ее и да са забавни разбира се

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    много много яки...много мускулна маса само яки момчета ее и да са забавни разбира се

E 4е то такива има ли? Яки, напомпани и забавни?!? Единствено може да им се забавляваш на микроскопи4но развитата мозъ4на клетка

Робинята на Quench

SeX_In_BaTh_M
    Guest
    www.kris89.aha.bg какво ще кажете за този?

малко самореклама

Голям фен
    Град
    София
    Нямам определени изисквания, не е важно да е с красиво, а да има чар. В тяло..пак няма много значение, но все пак ми харесват малко повече момчетата, дето не са хилави, но не са и прекалено мускулести, все едно от пластмаса направени...
    А и, когато си с някой, независимо дали е страшен пич или не чак толкова, ако си го обичаш, за теб той е най-хубавият!

П.П. Има много такива теми...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka

E 4е то такива има ли? Яки, напомпани и забавни?!? Единствено може да им се забавляваш на микроскопи4но развитата мозъ4на клетка
    има разбира се. и не са 1 и 2ма. Моят приятел например е такъв

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    тъй като и аз съм висока, естествено, че предпочитам високите момчета иначе за останалото нямам кой знае какви предпочитания, важното е да е сладур :P а точно сега моето момче е с черна коса, кафеви очи, съвсем леко мургав... и мн симпатичен, момче мечта за мен и доста от даскалото са му хвърлили око, но няма да стане не си го давам за нищо на света
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Харесвам момчета със светла кожа ,зелени очи, светла коса, да имат някаква мускулна маса , да са забвни , малко по високи от мен... хммм... :P
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    ... и си търсиш "аверка" от нета.. понеже си големия пич ... мдам...
    хаах и аз такам викам =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си