Ами има достааа такива теми де,но да не влизаме в подробности.Ами харесвам черна коса,зелени очи и така да не е хилка,ама и да не е много мощен(приятеля ми).
Лошо ли е е, ако наистина съм някой металюга?Първоначално написано от brutal_baby
![]()
![]()
Az sym ot Varna. 180sm 73Kg hodq na fitnes ot 3 godini 4erna kosa pystri o4i obli4am se mn fe6yn :P i si tyrsq averka :P
pi6ete na : ac.milan.vn@abv.bg
pra6tam snimki v otgovor na va6i i koito smqta 4e lyja za ne6to moje mi pi6e ili naprao da ne pi6e nqkvi kompleksarski izkazvaniq v foruma
... и си търсиш "аверка" от нета.. понеже си големия пич ... мдам...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
много много яки...много мускулна масасамо яки момчета
ее и да са забавни разбира се
Първоначално написано от malka_sladuranka
E 4е то такива има ли? Яки, напомпани и забавни?!?Единствено може да им се забавляваш на микроскопи4но развитата мозъ4на клетка
![]()
![]()
Робинята на Quench
www.kris89.aha.bg какво ще кажете за този?![]()
малко самореклама![]()
![]()
Нямам определени изисквания, не е важно да е с красиво, а да има чар. В тяло..пак няма много значение, но все пак ми харесват малко повече момчетата, дето не са хилави, но не са и прекалено мускулести, все едно от пластмаса направени...
А и, когато си с някой, независимо дали е страшен пич или не чак толкова, ако си го обичаш, за теб той е най-хубавият!
П.П. Има много такива теми...
има разбира се. и не са 1 и 2ма. Моят приятел например е такъвПървоначално написано от SINDEL
![]()
тъй като и аз съм висока, естествено, че предпочитам високите момчетаиначе за останалото нямам кой знае какви предпочитания, важното е да е сладур :P а точно сега моето момче е с черна коса, кафеви очи, съвсем леко мургав... и мн симпатичен, момче мечта за мен
и доста от даскалото са му хвърлили око, но няма да стане
![]()
не си го давам за нищо на света
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Харесвам момчета със светла кожа ,зелени очи, светла коса, да имат някаква мускулна маса , да са забвни , малко по високи от мен... хммм... :P
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
хаах и аз такам викамПървоначално написано от skate_warrior
=D>