- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- maika mi ne mi razre6ava...
Mn sorry ako temata se povtarq no sam mn ot4aqnamaika mi nme mi dava da izlizam s priqtelite s koito po princip ve4er izlizam . Samo s tezi koito poznava a nqma kak da e zapoznaq s tezi za6toto tq nqma da gi haresa za6toto sa metali taka da se kaje i tq priema stila mi na obli4ane no priema priqtelite mi koito sa sa6to takiva
a i nqkoi i e kazal 4e pu6a treva i o6te pove4e ne mi dava da izlizam s tqh
kajete mi kak da e ubedq da me puska i da ne me razpitva postoqnno kade hodq s koi i kakvo pravq
pls kajete mi ve4e ne mi ostanaha daumi da govorq s neq vs i kazah da mi ima doverie 4e ne sam takav 4ovek za kakvato me predstavqt
molq vi !!! pomognete
Ем виж сега. Ако са ти наистина добри приятели ги убеди да дойдат и да се запознаят с майка ти. Но разбира се преди това им кажи да се държат възпитано, да не говоррят простоии пред майка ти и такива неща. Ако тва не стамне й обясни, че и ти си човек и че ти също имаш нужда да излизаш с фр. Все пак то си е вярно де!!!
Абе не е лошо да се опиташ да видиш нещата и през нейните очи.Може би ще разбереш защо иска това от теб.
za6to q pita6 s koi moje da izliza6?
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Пробвай се да и обясниш,че имаш нужда от малко лично пространство
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Az v momenta se namiram v po4ti sa6toto polojenie i mn pati govorih s neq no tq ne me doislu6va no nqma da se otkazvam dokato ne raazbere 4e ve4e moga da si izbiram sama priqtelite !!!!!!!!