.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: pomognete muni4ko

Burgazliqta
    Guest

pomognete muni4ko

zna4i problema mi e sledniq . S edno momi4ence ot mn vreme sme mn blizki ... v smisal ne prosto kato fr :P po cql den sme zaedno i neprekysnato se gy6kame i cunkame bezobidno Tq zapo4na da mi pravi nameci ... zapo4na da me rupa po gu6ata,u6eto i t.n no az se 4udq kakvo da pravq :[ neznam kak da i priznaq 4e q haresvam i da i predloja ... daite nqkakvi predlojeniq pls

Фен
    Град
    София
    "да и предложа"...това според мен е за 4-5-ти клас!не и предлагай еми просто я целуни и и кажи че е страшно готина и я харесаваш!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Burgazliqta
    Guest
    emi tq ako se drupne, v smisal ne iska da me celune ? 6te se polu4i malko ne lovko :{

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men veche ste gadjeta...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Пич,целува те по врата,хапе ти ушите...не ми се вярва.
    Действай,според мен и тя те харесва,но просто не смее да направи най-голямата крачка за този етап.Или просто го очаква от теб.Не може само тя да те сваля а ти да седиш като пън и да чакаш.Защото може да вземе да се откаже.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    zna4i problema mi e sledniq . S edno momi4ence ot mn vreme sme mn blizki ... v smisal ne prosto kato fr Razz po cql den sme zaedno i neprekysnato se gy6kame i cunkame bezobidno Smile Tq zapo4na da mi pravi nameci ... zapo4na da me rupa po gu6ata,u6eto i t.n no az se 4udq kakvo da pravq :[ neznam kak da i priznaq 4e q haresvam i da i predloja ... daite nqkakvi predlojeniq pls Brick wall Brick wall Brick wall

tc tc tc ami tq spored men ve4e te haresva 4aka te samo teb da napravi6 re6ava6tata kra4ka. nie devoikite sme po namecite a vie momcite predlagate (he he he ostavqme mrusnata rabota na vas)

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i problema mi e sledniq . S edno momi4ence ot mn vreme sme mn blizki ... v smisal ne prosto kato fr Razz po cql den sme zaedno i neprekysnato se gy6kame i cunkame bezobidno Smile Tq zapo4na da mi pravi nameci ... zapo4na da me rupa po gu6ata,u6eto i t.n no az se 4udq kakvo da pravq :[ neznam kak da i priznaq 4e q haresvam i da i predloja ... daite nqkakvi predlojeniq pls Brick wall Brick wall Brick wall

tc tc tc ami tq spored men ve4e te haresva 4aka te samo teb da napravi6 re6ava6tata kra4ka. nie devoikite sme po namecite a vie momcite predlagate (he he he ostavqme mrusnata rabota na vas)
    Ами както казаха горе , като земете да се зарибявате и се преърнете една целувка и и кажи че я харесваш - това е ..УБеден СЪм ,че няма да се дръпне .. на тебе как ти се вижда някое момиче да се държи така с мен... и като се опитам да я целуна да се дръпне Невъзможно Действай ---> <--- Успех

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Пич ... погледни тези мечета горе на Аватара ми и ги гледаи 1-2 мин да се надъхаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си