.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

тест-бременност

искам да попитам,ако си в цветна бременност,когато си направиш тест за бременност отчита ли или линийката пак си е една?

Голям фен
    Град
    Бургас
    да отчита

Майн
    Guest
    Теоретично трябва да отчита.

Мега фен
    Град
    SF
    От4ита естествено...

Робинята на Quench

Guest
    СТИГА С ТАЗИ ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ, БЕ!!!
    ПЪРВО, ВЕЧЕ ТОЗИ ТЕРМИН КАТО "ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ" Е ОТХВЪРЛЕН ОТ МЕДИЦИНАТА. ТОВА Е ХОРМОНАЛЕН ДИЗБАЛАНС, КОЙТО Е СВЪРЗАН С ТЕЧЕНИЕ НА КАФЕНИКАВ СЕКРЕТ(КАТО ТОЗИ В КРАЯ НА МЕНЗИСА) ИЛИ МАЛКО К-ВО КРЪВ В ПЪРВИТЕ 1-2 МЕСЕЦА НА БРЕМЕННОСТТА!!!
    ВТОРО, ШАНСЪТ Е МНОГО МАЛЪК И ВИНАГИ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ИСТИНСКИЯ МЕНЗИС, АКО МОМИЧЕТО ИМА ПОНЕ МАЛКО ОПИТ

Guest
    imam 2 vaprosa molq vi otgovorete mi 1 cvetnata bremennost ne e li po-rozova a ne kafqva i 2 kajete vidove testove i cenite im molq vi.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam 2 vaprosa molq vi otgovorete mi 1 cvetnata bremennost ne e li po-rozova a ne kafqva i 2 kajete vidove testove i cenite im molq vi.

По време на цветна бременност менструалният цикъл видимо се променя - те4ението е много кратко 1-2 дена, много слабо, обикновено е само капки кръв, а цветът му е бледо розов или кафеникав.

Колкото до тестовете - най-редовно взимам Sure check който е 3 лв, а ина4е имаше и някви американски май бяха, които са по 4-5 лв, но в общи линии тва са цените - между 3 и 6 лв.

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    аз днес си взех от тези surecheck само едно не разбрах трябва да се направят преди да си ял и сутрин преди да си пишкал или няма зна4ение кога си правиш теста ..
    не съм запозната за 1 път ми е! ПЛС КАЖЕТЕ КОГА е най-добре да се направи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    аз днес си взех от тези surecheck само едно не разбрах трябва да се направят преди да си ял и сутрин преди да си пишкал или няма зна4ение кога си правиш теста ..
    не съм запозната за 1 път ми е! ПЛС КАЖЕТЕ КОГА е най-добре да се направи
    emi to si pishe be dedvoiche prochet is upatvaneto kvo pitate bez da ste poloji i malko usilie. DA na testa si pishe che ne e nujno da se pravi s parvata urina

Повече от фен
    Град
    мислих ли 4е шях да питам ако си пишеш!!!! ами имаше поне на 4 езика как се определя резултата от теста ама не пишеше какво трябва да се прави!! пишеше антибиотици ако сте пили и т.н. как да разберем дали е верен или не ама НЕ ПЕШЕШЕ ЗА УРИНАТА! мерси все пак не се ядосвай просто питах

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма значение. дано да има желаният от теб резултат!

Повече от фен
    Град
    mi uj ima otricatelen rezultat ama az zatowa pitah dali e wqren a kakto ot dr tema mi kazaha 4e tozi test ne e mn weren maj 6te si pravq drug vupreki 4e az go napravih 10 dena sled akta .. kakto i da e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си