Ако има някой който отговаря на следните критерии моля да ме потърси незабавно:
1) мъж
2)когато е влубен няма да се загледа даже ако клонинг м/ду памела андерсън,ева лонгория и хайди клум мине покрай него
3)ако види снимка на готина гола жена в нета няма да я отвори по възможност на 1000 пъти по-голямо изображение,да си я сложи на лолпайпър и да я прати на гсм-а си за да може да я покаже на всичките си приятели
4)когато излезе някъде с приятелката си няма да седи цял вечер надвесен над чашата си,нацупен като градоносен облак,недоволен от приенето,храната,компаният а и да скапе и нейната вечер
5)когато се събере с приятели не пие бира обсъждайки краката,циците и други части на най-добрата приятелка на гаджето му
6)поне по 10000 пъти на ден ще казва на приятелката си колко я обича,колко е красива,колко е невероятна!
7)на въпроса "ако някоя супер готина мацка дойде при теб ще ми изневериш ли?" той да отговаря "ми че коя такава точно на мен ще ми обърне внимание"! ще споделя дори най-малките си душевни терзания с жената на живота си,а когато тя му споделя няма да я натиска,да заспива,да гледа разсеяно или още по-зле да се заглежда по женския субект посочен в т2.
9)когато си има гадже няма да нарича приятелките си от женски пол "красавице,слънце,миличк " да им праща и-майли или смс-и с {} !
10) когато приятелката му се сърди за нещо или се скарат вместо да й крещи.да си дигне задника да иде при нея с красив букет и да я помоли да поговорят спокойно за това което е станало,да се извини че съзнателно или несъзнателно я е наранил!
11)коагто имаш някакъв проблем пък ако ще да става въпрос,че токът на любимите ти обувки е л;еко разклатен да ти съчувства и да ти предложи да ги вземе и да ги занесе на обущар!
12)да не може да откъсне очи от любимата си,когато я види коленето му да изтръпват,да не може да си отвори устата и в ума му да няма нищо друго освен нея (НЕЯ КАТО ЦЯЛО НЕ ЗАДНИКА Й или секси сервитьорката до нея!)
дами,нека им покажем най-накрая какво искат жените!
мъже айде използвайте най-накрая малките си мозъци и го схванете! знам,че ви е заложено да сте тъпи ама айде поне малко усилие моля!