Благодаря ви приятели , днеска ходих на доктор и се оказа че е точно това - гъбички ! Само че се оказа че са станали много събития на едно място - аз предишната седмица бях настинал лошо и пих антибиотик -доксициклин - той каза че това имало значение и връзка със събитието ,освен това тя имаше течение незнам точно как е станало дали е от някаква алергия ,той ми изписа Clotrimazol а за нея едни таблетки забравих им името каза да изпиела 4 наведъж а аз да съм се мажел с клотримазола по 2-пъти на ден като лечението било от 20- до 30 дена след което пак преглед ! Равносметката е никакав секс близо месец , ама нищо по добре здравето отколкото секса ! Та надявам се след месец да нямам нищо . Мислите ли че може да повтори това -така де той ми каза че това май не е хронично в смисал че като се излекува веднъж повече не се появява хронично . Аз се чудя дали да опитам да правя секс с презарватив с нея след около 10-тина дена .Вие какво мислите ? Благодаря ви много за бързите реакций и отговори приятели