nA koq pesen se razbivate nai mnogo po diskotekite![]()
![]()
Оу...на много. На Теодора-Гаси тока![]()
![]()
хахах не бе-мииии на Lucky You,Electro...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Кво значи се разбивам?Първоначално написано от miss`buba
Бих ли се разбивал на песни лишени от всякакъв смисъл,песни,които са слушани само заради,това че са модерни?
Не,не мисля.
Дискотеки?хаха редовно пусканите... ODB-Shimmy shimmy ya,KRS-1-Sound of da police,Onyx кото и да е...NTM-Pose ton gun...?!
туй са по-популярни
дискотеки ?! неее не ходя на такива места ..понеже в моя град понеже е доста малък и няма нужда от места кадето се пуска нещо различно от чалга(пловдив) .... ние сме прецакани ..а началга така се разбивам и може би ще почне да ми харесва ,когато съм доста пияна ,но пък тогава ще съм толкова зле че няма да мога да стана ..камоли нещо друго .. и като чуя ритмичните звуци на тази красива музика (чалгата) ше повърна .. в общи линии никога няма да ми хареса защото не пия ... се тая ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
m tova lqto po moreto mn se razbivahhme na Lucky Youaz poprincip po diskiteki ne hodq, ama kogato hodq na retrooo se radvam nai-mnogo na Smels like teen spirit
i razni takiva
be careful what you wish for 'cause you just might get it
В коя дискотека пускат Нирвана ?Първоначално написано от psycho_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
i na men mi e chudno
kaji koq e diskotekata da ida i az
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
na 4algite na AMET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ne e bazik) smisal kat q pusnat unaa pesen i si4ki ka zemat sa kefqqqqqqqqt UAA apa az togaa si zemam bagaj4eto i se iznasqm
![]()