- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте ми съвет
здравейте! Значи миналата седмица ходих на един рожден ден и там се запознах с една момче. С него започнахме да флиртуваме, после прерасна и в нещо повече(смисъл нямаша секс де) и вчера реших да му пиша смс, за да разбера дали се интересува от мен. И му пратих един мн мил смс. след много съобщения му казах коя съм и тои ми писа нещо ор сорта на "кучко престани да ме притесняваш, остави ме намира..." и т.н. И сега незнам какво да му кажа като го видяили пък да му пиша смс...
Моля ви посъветвайте ме нещо...
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
явно флирта между вас е бил нещо моментно и запълване на време поне за него. пък и ти не е трябвало да за "засипваш" със смс. остави нещата както са в момента - не му пиши, не му звъни, изобщо не го търси по никакъв повод! а като се видите се направи, че нищо не е станало. така мисля, че ще е най-добре. не си навличай беля на главата с подобен идоит, който не е получил елементарното възпитание да уважава момичетата!
Недей да се занимаваш с него! Явно за него всичко си е било само флирт, без перспектива за нещо по-сериозно. Затова недей да се унижаваш. Остави го![]()
Не си заслужава да го търсиш повече...![]()
>>> House Music <<<
Poredniq kreten.. Ne go tyrsi.. V nikakaf sluchai ne mu vdigai samochuvstvieto oshte poveche...
е баси, тва си е просто...нямам думи.Жалко че има такива хора, било то мъже или жени
Лично ще се изкефя да му счупя главата на тоя
=D>Първоначално написано от teardrop
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
еми примерно, ако му напиша нещо такова: сори за снощния смс. Приеми го така, все едно нищо не е станало"
Вие как мислите![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Според мен реакцията му няма да е по ралична от първата.. Просто той не те взима толкова на сериозно колкото ти него .. Няма смисъл .. Ще ти е още по гадно след тва
>>> House Music <<<
?![]()
ам аз изобще не го приемам на сериозно, защото аз не го харесвам, а даже не ми е и симпатичен, но просто исках да видя каква ще е реакцията, но....
Много благодаря на всички, които ми помогнаха![]()
...било е просто флирт и за него такова и ще си остане... просто флирт
мъже..
>>> House Music <<<
Напиши му нещо от сорта на ,,Кучка ,кучка ама само можеш да си мечтаеш за мен '' или нещо такова.Явно е някой тъпак , директен игнор![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Абе,я го остави тоя.Какво ще се занимаваш с него?Ясно е,че не се интересува от теб...По-добре го остави.