.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Повече от фен
    Град
    КМД

Re: Вие сте ужасно пропаднали!Радвам се че не съм един от ва

Цитирай Първоначално написано от Алминатора
    Вие сте ужасно пропаднали!Радвам се че не съм един от вас!
    А, как ще не си. Баш един от нас си.

Нищо лично. Наздраве!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    много ясно, че сме пропаднали.
    ама нали ни е добре.
    аре наздрае
    алелуя.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    И на кой му пука ?
    Я отиди на лекар.

ебати шоуто хахахахаххахаха

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тъпанари сме,че се опитваме да помагаме на хората.А и плюс това говориш супер общо и още нещо-какво да му кажат,освен отиди на лекар.Знаеш ли го какъв е тоя дето пита.Ами ако му дадем съвет,някакъв ненормален ще вземе да ни послуша и какво?Мислил ли си?Или не...А и да не милслиш,че на някой му пука,че е обсъждан от хора,които дори не познава..хаха.Форума на еди кое си-дреме ми.Аз пиша в тоя форум и ако искат да ме обсъждат все ми е тая.Плюс това не ни познаваш повечето,така че не можеш да твърдиш,че сме някакви тъпанари.Предполагам ще почнеш да се защитаваш,ако ти кажа,че ЗНАМ,че си комплексар,нали?
    Хахахаха аз съм всичко друго но не и комплексар...
    Висок съм 1.84,красив,умен и със завидно голям пенис.За какво да си избивам комплекси?
    Щото не си всичко останало, примерно ?

Фен
    Град
    Sofia
    точно ти ли ще кажеш бе геимърче,малък фарфалак,тва че си нямаш гадже не означава че тука трябва да си изливаш яда!
    sam ne moga :P

Имаше подобна тема, но поднесена много по-добре от Акедемика, ако негреша. Чудесно го беше направил. Задал я беше добре и нямаше обиди към съфорумниците. А не ти ли мина през ума, че щом имиш регистреция и 126 мнения си един от тези "извратеняци такива"? Ти самия не си по-добръ, защото вместо да си се хилиш на стола си решил да си излезеш от сянката и да ни храниш. Аз самия в началото се ядосах на форума, потребителите и много неща. Обаче после осъзнах, че никой не ме знае и мога съвсем спокойно да си давам мненията и да моля за помощ. Май съм го правил два-три пъти. Та ако си решил, че изявлението на първата ти сраница е нещо което трябва да ни накара да се замислим, относно тъпите си теми и мнения не мисля, че си прав. Вярно, всеки си признава има и тъпи теми и спамерски постове, но не това е важното, защото така още по-добре се отличават компетентните и найстина разбиращите. Относно 12-13 годишните нека питат, малки са защо да не го правят. Вярно, че възраста им е невероятна малка, но щом не говорят с техните нека поне тук да обсъждат темите любов и секс. Ако ги оставим да се учат от филмите и съучениците си или хората от улицата няма ли да добият грешна представа за тези интимни неща? Ако има място на което можеш да говориш открито ( скрит зад профила си) то това е мястото и естествено да научиш достатъчно, за да не допуснеш тъпа грешка в бъдештето.
    Черен Принц

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Автора, споко, и ние се радваме, че не си един от нас...
    Мен лично ме кефи да съм тъпа извратенячка...Мухахаха...

Пък и реално погледнато, струва си да си тук- на простотиите се забавляваш, а и има много яки потребители, с които става лафче, и спор...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Абе като гледам автора на темата с тия 100 мнения вече май е един от нас

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Чета си тук.Чета си там.И какво разбирам?Потребителите на тоя форум не са просто тъпи-те са прости извратени изроди без капка мозък в главата.Не се обиждайте-вие сте си такива.Има и едно изключение но то одавна се отказа да пише редом с вас,извратеняци такива.Вие изобщо имате ли си представа как сте обсъждани в онлайн пространството?Във форума на РС Мания има поне 10 теми за вас и всичките са от поне 10 страници!
    И всички казват едно-"Беше ми тъпо,влезнах във форума на Тийн Проблем и насторението ми се оправи!"
    Като думите са придружени с някой направо разбиващ линк от рода на "pOmo6t penisa mi se smalqva" и " Lele male kolko gadno" или "Prawih i svirki a tq se nasra" и всичкте на гадна и дразнеща латиница.Но ламерщината ви не спира до тук.Милионите теми от рода на "Какво правите в момента" и "Какво срахте за последно" придружени от един още по ламерски отговор "koi Go IntereSYvA?" и после всички разказват своите недотам приятни занимания.Или пък особено компетентите отговори.
    Веднъж едно момче си мислеше за проблем с пениса-и естествено беше написал.
    "Hora pomognete mi mislq 4e imam ne6to gadno na penisa,pod glavi4kata e i prili4a na vazel4e na kojata"
    И естествено особено компетентните МОМИЧЕТА,които определено са наясно с анатомията на МЪЖКИЯ пенис отговориха:
    Otodi na lekar! и O boje kakva e taq gadost!
    Е аз направо паднах на стола от смях,поради факта че хора които никога не са имали пенис се мислят за компетентни и отговарят малоумно.В интерес на истината това "възелче" придържа пениса към кожичката.Е заради чудесните отговори сигурно пичът е останал без главичка на пениса.
    И последно-ако някой има проблем-споделете го с родителите си а не с тези извратеняци тук-единственият отговор който ще получите от тях е "Idi na lekar".
    За това са родителите-да ви помагат.Ох деба изписах толкова много-за какво?
    А и btw Тони мила ако още пишеш тук(надявам се че не е така) прати ми едно ЛС.
    П.П.Още един пример за ламерщина-всички имат прекалено големи аватари.Надявам се че накрая ще се появи Coki и ще раздаде правосъдие под формата на банани на тези които са си позволили аватари с размер 640х480.
    П.П.П. Ако на някой от модераторите му пука поне малко за случващото се тук няма да изтрие/локне тази тема.
    П.П.П.П.Готов съм да отговоря на всички ваши въпроси свързани с моята позиция относно потребителите на форума,само ако са на КИРИЛИЦА И БЕЗ ЦИФРИ ВМЕСТО БУКВИ.Останалите мнения са безавторитетни за мен и са пълен шит.

[/i]
    Така ще говора в личен план.Аз съм сигурна, че съм по навътре с секса от множеството момичета на моята възраст.А и съм сигурна поне за някои хора, че са компетентни в много отношения повече от теб ! А и незнам ти какъв си че да ни съдиш нас, те хората са казали " не гледай в чуждата паница".Очевидно не си много интелигентен щом и ти незнаеш как да пишеш, защото аз намерих поне 10 правописни и пунктуационни грешки в това нещо , което е по-нагоре.Жалка работа , няма какво повече да кажа . Очевидно завиждаш на хората в този форум и ако не ти харесва можеш спокойно да се разкараш !

Guest

Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Чета си тук.Чета си там.И какво разбирам?Потребителите на тоя форум не са просто тъпи-те са прости извратени изроди без капка мозък в главата.Не се обиждайте-вие сте си такива.Има и едно изключение но то одавна се отказа да пише редом с вас,извратеняци такива.Вие изобщо имате ли си представа как сте обсъждани в онлайн пространството?Във форума на РС Мания има поне 10 теми за вас и всичките са от поне 10 страници!
    И всички казват едно-"Беше ми тъпо,влезнах във форума на Тийн Проблем и насторението ми се оправи!"
    Като думите са придружени с някой направо разбиващ линк от рода на "pOmo6t penisa mi se smalqva" и " Lele male kolko gadno" или "Prawih i svirki a tq se nasra" и всичкте на гадна и дразнеща латиница.Но ламерщината ви не спира до тук.Милионите теми от рода на "Какво правите в момента" и "Какво срахте за последно" придружени от един още по ламерски отговор "koi Go IntereSYvA?" и после всички разказват своите недотам приятни занимания.Или пък особено компетентите отговори.
    "Hora pomognete mi mislq 4e imam ne6to gadno na penisa,pod glavi4kata e i prili4a na vazel4e na kojata"
    И естествено особено компетентните МОМИЧЕТА,които определено са наясно с анатомията на МЪЖКИЯ пенис отговориха:
    Е аз направо паднах на стола от смях,поради факта че хора които никога не са имали пенис се мислят за компетентни и отговарят малоумно.В интерес на истината това "възелче" придържа пениса към кожичката.Е заради чудесните отговори сигурно пичът е останал без главичка на пениса.
    И последно-ако някой има проблем-споделете го с родителите си а не с тези извратеняци тук-единственият отговор който ще получите от тях е "Idi na lekar".
    П.П.Още един пример за ламерщина-всички имат прекалено големи аватари.Надявам се че накрая ще се появи Coki и ще раздаде правосъдие под формата на банани на тези които са си позволили аватари с размер 640х480.
    П.П.П. Ако на някой от модераторите му пука поне малко за случващото се тук няма да изтрие/локне тази тема.
    П.П.П.П.Готов съм да отговоря на всички ваши въпроси свързани с моята позиция относно потребителите на форума,само ако са на КИРИЛИЦА И БЕЗ ЦИФРИ ВМЕСТО БУКВИ.Останалите мнения са безавторитетни за мен и са пълен шит.

[/i]
    Така ще говора в личен план.Аз съм сигурна, че съм по навътре с секса от множеството момичета на моята възраст.А и съм сигурна поне за някои хора, че са компетентни в много отношения повече от теб ! А и незнам ти какъв си че да ни съдиш нас, те хората са казали " не гледай в чуждата паница".Очевидно не си много интелигентен щом и ти незнаеш как да пишеш, защото аз намерих поне 10 правописни и пунктуационни грешки в това нещо , което е по-нагоре.Жалка работа , няма какво повече да кажа . Очевидно завиждаш на хората в този форум и ако не ти харесва можеш спокойно да се разкараш !
    Така е по навътре си в секса от повечето момичета на твоята възраст,защото повечето момичета на твоята възраст си играят още с кукли.

Голям фен
    Град
    Compton
    секи с проблемите си и мненията си

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Изобщо не ми пука, кой какво е говорил за мен в някакъв друг форум, който дори не посещавам, не ми се вярва да има обидени форумци. Не може да изказваш общото си мнение за толкова много хора на базата на някакви 100 мнения...За латиницата съм съгласна, но пък всеки има право да пише така, както му харесва.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Пахахаха...мизерен опит, братле. И що не се показа отново?
    В твоя случай е по-добре да кажеш:"Сера си тук, сера си там. И винаги аз мириша деба".
    Естествено, че ще има такива теми, като има и идиоти, които да ги пишат. Повечето са едно 12-13 години(no offence) и е нормално за възрастта им. Ама ти си супер извисен бе, не ще и дума. Невероятен си. А форума на PC Mania и самата ПиСкъ са невероятни и те! Ако ще се занимаваш с нещо сериозно, вземи списание за компютри, а не за "как да разкъртите компа в 3 стъпки". Скрий се, ебаси. Като те гледам може да пишеш интелигентно обаче реагираш и мислиш като 11 годишен. Ама няма ли да се появиш повече? Пишем и бягаме? Смел си, не отричам, и як при това

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Щом не си комплексар, явно нагънатият ти мозък, разположен в красивата главица, подпряна на атлетичното тяло с големия пенис, не е могъл да съобрази, че не бива да се слагат всички под общ знаменател. Тук наистина има глупави теми и глупави мнения, но за сметка на това хората се опитват да помагат на другите да разрешат проблема си (повечето поне). Отделен е въпросът, че не винаги успяваме. А и фактът, че някой изказва тук проблема си, не значи, че не го е споделил с други - приятели, родители, роднини. Колкото повече мнения, толкова по-голяма възможност за по-дори резултати. И освен това, много се съмнявам, че някого го интересува това, че в някакъв форум в някакъв сайт някой си го бил определил като един от многото тъпанари, дето не могат да мислят. Всеки има право на мнение, но въпросните хора, които казват подобни неща, вероятно са прочели 2-3 теми, 4-5 мнения и вече убедено си изграждат грешна представа за всички. Извинявам се много, но това е глупаво!

Правилно !

Голям фен
    Град
    sofia
    ne sum 4ela koi kvo e pisal...ama 6te kaja samo edno kum avtora na temata....SKRIII SE BE MALOUMIK
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

koi go interesywa hah ?

Мега фен Аватара на quench
    Не,сега човека е прав. И на мен ми е идвало да напиша такава тема. Има едно 50-60 % теми и мнения,които или трянва да се премахнат,или да се систематизират в общи теми. Но е абсолютно прав за това,че съществуват малоумни изказвания,които показват,че авторите или се ебават,или не са си погледнали в гащичките още. Но начина,по който сложи всички под общ знаменател,не е етичен,най-малкото. Но е малдеж,да му е простено.
    :P
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат

!

Аз не мисля че 12-13 годишните развалят форума! Аз лично съм на 13 и не мисля 4е със не6то съм допринесла за глупавите теми! Не обвинявайте хората ,като ги сравнявате по годините.Тва не е правилно,за6тото има 15-16-17 годишни идиоти ,които пускат тези теми -хора с неизживяно детство!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

В тоя ред на мисли може и да си на 45 и още да не ти е дошъл акъла в главата...

Голям фен
    Град
    София

[/i]
    ama s edna duma dori i da se izkaja kato izrod ti si qko prost/a
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

mnogo si prav pisna mi da gledam komentari ot roda na:ma tq .... az neq mn si q obi4kAm i nekvi apsolutni ligav6tini ili nekoi po4va da se mazni na moderatorite....tva super mn me drazni i riskuvam da bada bannata otnovo samo za6toto kazvam kakvoto mislq
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Радвам се,че не съм модератор,щях да съм ебаси фашиста!

Фен
    Град
    Varna
    да ама има и много готини теми...
    има теми в които се помага на човека с различен отговор от ''отиди на лекар'' не мислиш ли?
    Only God can Judge me... Be the Best!

Супер фен Аватара на _donna_
    И сега тази образователна тема,която ни съобщава,
    че всъщност сме пълни идиоти ще бъде прочетена само от тези,
    на които им пука,че на НЯКАКЪВ СИ са му избили нервите.

Може и да са жалки,но поне се забавляват пишейки из форума.
    Готино им е.Или поне се преструват достатъчно добре.
    А ти вместо да правиш нещата,от които ти е готино си седнал
    да обясняваш на хората за тва колко са умни..

буаХАХАха..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си