- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вие сте ужасно пропаднали!Радвам се че не съм един от вас!
Истина е, че този форум е един от най-смешните. Аз затова го посещавам. А ти защо пускаш тази тема? За да се убедиш, че след като не са те направили модератор () този форум е тъп. Същата работа като историята за лисицата и гроздето...
Колкото до тъпите постове...прав си. Това няма да се промени, защото адимнистраторите този форум разчитат на "тъпите" поттребители. Предпочитат да има много "глупави" потребители и тъпи теми отколкото малко, но "умни" потребители със смислени потребители. Нова е напълно нормално. Колкото повече, толково по-добре. Защото от "тъпи" потребители се печели далеч по-лесно и по-добре. Те са по-податливи на реклами, а и не знаят как да си ги махат. Да точно така. Доста от "по-умните" потребители знаят как да си махат рекламите, а и дори да не знаят как не се влият от тях. Тогава няма да се печели от тях. Естествено далеч съм от мисълта, че печелят толкова много от реклами. По същата причина не е забранено писането на латиница и т.н. Просто този форум разчита на "тъпите" потребители.
И все пак този форум е страшно полезен. Стига да знаш как да отделиш помията от полезното. Самият аз съм прочел и научил много тук.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.