Цитирай Първоначално написано от Алминатора
Чета си тук.Чета си там.И какво разбирам?Потребителите на тоя форум не са просто тъпи-те са прости извратени изроди без капка мозък в главата.Не се обиждайте-вие сте си такива.Има и едно изключение но то одавна се отказа да пише редом с вас,извратеняци такива.Вие изобщо имате ли си представа как сте обсъждани в онлайн пространството?Във форума на РС Мания има поне 10 теми за вас и всичките са от поне 10 страници!
И всички казват едно-"Беше ми тъпо,влезнах във форума на Тийн Проблем и насторението ми се оправи!"
Като думите са придружени с някой направо разбиващ линк от рода на "pOmo6t penisa mi se smalqva" и " Lele male kolko gadno" или "Prawih i svirki a tq se nasra" и всичкте на гадна и дразнеща латиница.Но ламерщината ви не спира до тук.Милионите теми от рода на "Какво правите в момента" и "Какво срахте за последно" придружени от един още по ламерски отговор "koi Go IntereSYvA?" и после всички разказват своите недотам приятни занимания.Или пък особено компетентите отговори.
Веднъж едно момче си мислеше за проблем с пениса-и естествено беше написал.
"Hora pomognete mi mislq 4e imam ne6to gadno na penisa,pod glavi4kata e i prili4a na vazel4e na kojata"
И естествено особено компетентните МОМИЧЕТА,които определено са наясно с анатомията на МЪЖКИЯ пенис отговориха:
Otodi na lekar! и O boje kakva e taq gadost!
Е аз направо паднах на стола от смях,поради факта че хора които никога не са имали пенис се мислят за компетентни и отговарят малоумно.В интерес на истината това "възелче" придържа пениса към кожичката.Е заради чудесните отговори сигурно пичът е останал без главичка на пениса.
И последно-ако някой има проблем-споделете го с родителите си а не с тези извратеняци тук-единственият отговор който ще получите от тях е "Idi na lekar".
За това са родителите-да ви помагат.Ох деба изписах толкова много-за какво?
А и btw Тони мила ако още пишеш тук(надявам се че не е така) прати ми едно ЛС.
П.П.Още един пример за ламерщина-всички имат прекалено големи аватари.Надявам се че накрая ще се появи Coki и ще раздаде правосъдие под формата на банани на тези които са си позволили аватари с размер 640х480.
П.П.П. Ако на някой от модераторите му пука поне малко за случващото се тук няма да изтрие/локне тази тема.
П.П.П.П.Готов съм да отговоря на всички ваши въпроси свързани с моята позиция относно потребителите на форума,само ако са на КИРИЛИЦА И БЕЗ ЦИФРИ ВМЕСТО БУКВИ.Останалите мнения са безавторитетни за мен и са пълен шит.

[/i]
Така ще говора в личен план.Аз съм сигурна, че съм по навътре с секса от множеството момичета на моята възраст.А и съм сигурна поне за някои хора, че са компетентни в много отношения повече от теб ! А и незнам ти какъв си че да ни съдиш нас, те хората са казали " не гледай в чуждата паница".Очевидно не си много интелигентен щом и ти незнаеш как да пишеш, защото аз намерих поне 10 правописни и пунктуационни грешки в това нещо , което е по-нагоре.Жалка работа , няма какво повече да кажа . Очевидно завиждаш на хората в този форум и ако не ти харесва можеш спокойно да се разкараш !