Цитирай Първоначално написано от Nadelina
Chuvstvam se ujasno.. Razbita.. Naranena.. Razplakana.. Stradashta.. Ne znam kakvo da napravq za da se otarsq ot misalta za nego..... Znaete li kakvo stana? Imam Rojden Den na 15-ti.. i reshih da mu pratq sms.. ako iska da doide.. (a nie ne si bqhme govorili ot 7 meseca)... Toi ne doide... No ot togava mi se vkluchva v chata i mi govori ujasni neshta .. shte citiram - "Mina poveche ot polovin godina a ti si si sashtata.. nqma da se promenish..Situaciata ni e takava zaradi teb.. zaradi fatalnata ti greshka.. i sega nqma vryshtane nazad.. nishu nqma da e kato predi.. nikoga... choveka koito ti poznavashe go nqma.. promenih se.. nqma da pozvolq da stane kakto stana togava.. ne mi puka predi kolko vreme e bilo az pomnq i ne vqrvam ti nqkoga da se promenish.. zabravi me... ostavi me .. ne me tyrsi.. ne me interesuvash.. razbirash li..." Ne iskam da se sluchva tova.. Ne iskam... A razbiram che az i toi nikoga nqma da bydem tova koeto az iskam.. i za koeto mechtaq.. Toi me mrazi....
1-та ти любов ли ти е бил щом 7 месеца не можеш да го забравиш?И какво си направила че да се скарате?