- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- F-4eta???
Haresvate li penisa na mom4eto da e obrasnat izcqlo,imam predvid testisite i okolo nego da nqma nito edno kosam4e,kakto si go pravq az taka??Chakam mneniqta vi![]()
:P
За мен поне няма значение,а и ся чак пък без нито едно косъмче...не е нужно да се престараваш толкова много![]()
estestveno taka e p-dobre,ot kolkoto da si kosmqsal.
Много ясно,че така е по-добре !
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
мдаа естественобез никакви космиии!
E това е все едно да питаш някое момче как предпочита мацката отдолу- с или без косми. Същото е! И аз съм за БЕЗ
Противоречиш си. Естественото е да имаш косми а неистественото е да нямаш.Първоначално написано от panterata
ам и аз съм за БЕЗ! ама нямам нищо против поне 1 ден в месеца да ми боцка малкото не е 4ак толкова зле .. понякога е и забавно (бая време трябваше да убедя "моето" да си ги остави поне 1 път да видя какво е без да се е избръснал)
4естно казано не ме бърка 4ак толкова и да е космат
![]()
Робинята на Quench
az s1m b1lgar4e - obi4am ta..xaxa)
мии хубаво е да се е погрижил малко! защото както на момчетата няма да им е приятно ако някоя мацка има горичка отдолу така и ние!но когато набързо се прави нещо и импулсивно няма никъв проблем!не е нужно да се престрават!!!
ne me zasqga da li e s kosmi ili ne! mom4etata dyrjat momi4eto da e goli4ko ot dolo, ala za jenite tova kak e maja ne e ot golqmo zna4enie
Мдааа, то направо си става вкусно така![]()
ммм и за мен няма толкова голямо значение как е отдолу... а и честно казано на моя също много не му пука.. предполагам че пред косми и обръснато би предпочел обръснато, но дори и да му се поява не изцяло обръсната не съм забелязала да се е дърпал..![]()
![]()
![]()
Аз лично предпочитам да имам малко косми долу, защото съм малко по-окосмен по краката, корема и гърдите. Спрямо жените нямам кое знае какви претенции.
skype-> the_dark_rain
мда супер е така..!