- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq za pomo6t plissss
zdraveite,zapoznah se s edno mom4e na rojdenniqt den na bratov4et mi.toi me haresa i mi predloji,i az poneje se panikiosah kazah 4e ne go poznavam i ne moga da tragna s nego.oba4e mom4eto si be6e simpati4no.stigna se do celuvka,no ni6to pove45e.tazi celuvka mi be6e purvata.ot togava ne sam go vijdala i vze da mi lipsva,ne znam dali prosto az si vaobrazqvam ili go haresvam.sega iskam da go vidq pak,no ne znam dali e pravilno az da go tarsq ili po-dobre da napravi tova toi ako naistina me haresa,na edva li 6te go napravi sled kato ve4e mu otkazah.plisssss kajete kakvo da pravq.postoqnno mislq za nego i otka4am ve4e.
![]()
,gadnoto e 4e e ot seloto mi,a sestra mu u4i v moeto daskalo i ne znamdali da ne popitam neq za nomera mu ili ne6to takova.
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Popitai bratovched ti za nomera mu.. I go potyrsi...Smqtam che nqma nishto losho v tova..
a?
И аз така викам.. намери му номера,обясни му там кво що пък той ако наистина те е харесал щом ти е предложил 1 път и сега не вярвам да откажеПървоначално написано от Nadelina
![]()
>>> House Music <<<
Ами според мен ще е най-добре да го потърсиш,защото той може да си е помислил,че не го харесваш.Няма какво да се притесняваш,взимаш номера от сестра му и го питаш дали още важи предложението.Но най-добре да се видите и след това да го питаш.
spored men parvo trqbva da pomisli6 dobre dali go haresva6 naistina i sled tova da deistva6!!! aide uspeh![]()
Nikoga ne gubi6, kogato obi4a6! Vinagi gubi6, kogato podtiska6 4uvstvata si!!!
stra6no vi blagodarq
![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________