- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся един човек
.
и нас к'во ни боли?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
....
priti_kiti не помня да съм те питал![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
...
Ти си бил мноо груб веееееееПървоначално написано от skate_warrior
![]()
т'ва е за заблуда на противника..![]()
Противник? Не знаех че тука водите война
Ами.. колкто по-малко знаеш, толкова по-дълго ше живееш![]()
![]()
![]()
...
НЕ просто аз се опитвам да намеря онова хубаво моиче а той само се праи на големия шеф тука в сайта
хахаххха.. смешно ми е....
Мечтай си да я откриеш... с тоя нов акаунт си ми много съмнителен.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
...
съмнителен... и какво му е съмнителното аз заради нея се регнах иначе нямаше да го праа
Ами съмнителен си. хрумват ми няколко варианта:Първоначално написано от tonev
1. Ти си самото момиче пуснало снимката, защото искаш специално внимание и си представяш, че някой те харесва.
2. Ти си някакъв педофил.
3. Ти си някакъв пъпчасал тийн дето си търси гадже и е решил, че може да си пробва късмета.
4. Нямаш какво да правиш и пускаш маумна тема, за да си губиш времето.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
може и да не ме харесватПървоначално написано от tonev
![]()
stiga e az go haresvam daje sam flubena v negoПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Всеки с смнението си
А и не съм пъпчив сега ще се се снимам специално за да докажа![]()
Аааааа...Първоначално написано от Mimka_sweet
завиждам ти. А няма ли някоя която да е Флюбена в мен?
А и за не го познавам мн добре та да си изкажа мнението сериозно
Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()