.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    незнам
    Guest

Помощ за една дилема...

Тя се отнася до това за кандидатстването, но избора ми се влияе от други неща:
    1. В момента уча в икономическа специалност - учи се всичко. Влече ме
    2. Влече ме също и електрониката, въпреки, че почти нищо не разбирам.
    Нея мисля да я съчетая с компютърния хардуер.
    Но тук се появява спорта. От 10 години тренирам и винаги съм искал да стана най-добрият и сега когато ми се отдава възможност съм пред тази дилема. Ако тренирам (разбирайте всеки ден по 3 часа) няма да ми остане време за друго понеже физическата умора е голяма.
    Ако тренирам трябва да си продължа със тази икономическата специалност, защото ще мога я уча задочно и ще ми е по-лесно, защото паралелно с това след завършване смятам да продължа да тренирам.
    Но ако избера електрониката няма да мога да тренирам, защото за да схвана нещата трябва да уча много пък и тук се мешат и други неща, които уча в момента от носно компютри, мрежи и т.н. Моля помагайте

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Mi ti spored men nqmash dilema a si napravo raztroen... Mi nqma li nqkyf nachin da gi sychetaesh.. Kakvo sportuvash? Ne moje li da uchish ikonomikata, da hodish na kursove tam za komputri ili tam koto i da e i da trenirash... Nesnam.. to po princip si zavisi samo ot tebe... ?

Голям фен
    Я поогледай нещата от практичната страна- какво ще ти осигури по- добра професионална реализация с по- високи доходи.Щото нали разбираш- ще се ожениш и на жена ти и децата въобще няма да им пука за дилемата ти .Ще искат пари, мноо пари

Град
    Благоевград
    Да, изборът е прост. Честно да си призная, малко е жестоко да се потиска това, което е на душата, но е един вид инвестиция в бъдещето.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си