- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Nqkav film po parva
Alll sq po kanal edno davat nqkakav film s Chadoba4e tati ne 6te da mi go pusneeeee naprau
![]()
![]()
![]()
Kajete pls kav e tozi filmm?Tei kato go gledam mai e serien i koga go davat kajete plssssssssss
one tree hill??
It's meeting the man of my dreams
and then meeting his beautiful wife
а де ?малиииии и вие тооолкова говорите за тоа филм и аз да не зная че е с ЧАД???!?!?!?!ебати тъпото дет съм
Много готино сериялче!Толкова говориха за него,но хич не обръщах внимание...хихи и аз съм било тъпо!
Хах туй бях азГост Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 9:46 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Много готино сериялче!Толкова говориха за него,но хич не обръщах внимание...хихи и аз съм било тъпо !![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
абе и аз така преди време,като още не го бяха пуснали по канал 1 и само се чудя за къв сериал говорите...сега и аз го следя уж и ме кефи(щом е с Чад как да не ме кефи
) ...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Аз ще ви предложа по-добре или най-добре да си го теглите от нета и да го гледате, защото с тези дублажи е много гадно, а и уж трябва да са професионални преводачи... като гледам къв превод правят... в следващите серии ще се разминават някои неща!
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
май и аз такаПървоначално написано от rusalkata_
![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
aaaa malq vi sa za mene si e 4ad![]()
а бой де?Първоначално написано от Mimka_sweet
еййй ще се избием за него...ама какво да се прави като е такъв сладур...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ммм дам супер сладък...
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.