Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
krivo mi e. samo kato se setq za nova godina i mi stava gadno... Aide ok koleda e semeen praznik no zashto i na nova godina trqbva da sum varzana v nas bez pravona objalvane?! Minalata god edni priqteli mipredlojiha da me vzemat ot nas i da si me zavedat posle ama neee! Programata e edna i sashta: nqma da vikame gosti samo az mama i tati... shet mi sipqt polovin chasha shampansko shtoto spored mama cqla mi e mnogo , shte nabliudavame s interes programata na btv , tati shte hvarli nqkolko piratki te shte si legnat i az shte piq sama i shte si chatq s nqkoi zabluden.... emi pisna mi!!! kvo kato sum na 14 nemoga li sled 12 da ida v nqkoi fr na kupon?! a i ne e da ne me obichat dori mn me obichat gadno mi e da im vikam kato znam kolko mn pravqt za men ama vse pak... dumata nemoje ne se razva za vsichko

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Искрено ти съчувствам аз съм на 16 и май за пореден път няма да ме пуснат да празнувам с приятели Миналата год. ми беше много тежко,те даже и с брат ми не ме пуснаха,щото били само момчета...И в края на краищата съм длъжна да търпя някакво си дребосъче и да му ходя по зад..ка