- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- auu,h0ra..;]
horaa,predi 1-2 dena vi pisah 4e ima 1 mom4e koeto postoqnno me zqpa i vi pitah kfo da praq...e dneska stana ne6to legendarno prosto!zna4i varvq si az po koridora i piq kafe i op...toi se podprql na 1 prozorec i si lafios nekuf negov fr...takmo misleh da se vurna 4e me be6e sram,i izvednuj re6ih 4e e tupo tfa i trygnah kum nego....ta minavamm az i toi estestveno me zqpa6e i az po4nah da go zqpam ama ne otlepqh o4i ot nego....i izvednuj nz kfo mi stana izpusnah si kafeto ama to4no pred nego bqh...e slava bogu 4e ne go polqh de...ama naprao super nelovka situaciq 6oto se gledahme ne otlepqhme pogled 1 ot drug...E samo iskah da spodelq pak ako iskate da mi kajete ne6to kazvaite
![]()
xix,ei na tfa mu se vika gaf.....emi mila tfa ot 1 strana e dobre 6oto pone e razbral 4e go haresva6..aide uspeh po natatuk(sledva6tiq pat go zalei s kafeto)
заливането с кафето ти е дало повод за запознанство. жалко, че не си го използвала. следващия път бъди по-настоятелна и упорита![]()
и аз така мисляПървоначално написано от anito.sl
![]()
ama az ne go zalqh..ako go bqh zalqla dosega da sme gajetaПървоначално написано от panterata
![]()
абее ясно е че те харесва иначе защо ще те зяпаняма смисъл
просто е явно някав срамежлив , но не ти пречи ти да направиш 1та крачка в запознаването и да му кажеш да излезете напр
няма лошо. успех и бъди смела
няма цял живот само да се зяпате а
хаха
и аз съм на тфа мнениеПървоначално написано от panterata
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аууу бахти якото е станало..де да знам ако бях на твое място в 1я момент щях да се притесня и да се засрамя ама след тва ше си кажа "ехх много хубаво стана"......мила наистина трябва май ти да направиш нещо по въпроса с запознастовото....успеххх...
![]()
haxh nelofko.....naisita no az mislq 4e toi naistina te haresva nqma kakvo da se kriete 4uvstvata oshte.....deistvaite![]()
По панталонаПървоначално написано от mucinkata:)
И веднага започваш да го зарибяваш по най-успешния и сигурния начин
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
=D> =D> =D>Първоначално написано от anito.sl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
клубът се увеличаваПървоначално написано от LO6IQ
![]()