.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: auu,h0ra..;]

elito^^^
    Guest

auu,h0ra..;]

horaa,predi 1-2 dena vi pisah 4e ima 1 mom4e koeto postoqnno me zqpa i vi pitah kfo da praq...e dneska stana ne6to legendarno prosto!zna4i varvq si az po koridora i piq kafe i op...toi se podprql na 1 prozorec i si lafios nekuf negov fr...takmo misleh da se vurna 4e me be6e sram,i izvednuj re6ih 4e e tupo tfa i trygnah kum nego....ta minavamm az i toi estestveno me zqpa6e i az po4nah da go zqpam ama ne otlepqh o4i ot nego....i izvednuj nz kfo mi stana izpusnah si kafeto ama to4no pred nego bqh...e slava bogu 4e ne go polqh de ...ama naprao super nelovka situaciq 6oto se gledahme ne otlepqhme pogled 1 ot drug...E samo iskah da spodelq pak ako iskate da mi kajete ne6to kazvaite

mucinkata:)
    Guest
    xix,ei na tfa mu se vika gaf... ..emi mila tfa ot 1 strana e dobre 6oto pone e razbral 4e go haresva6..aide uspeh po natatuk(sledva6tiq pat go zalei s kafeto)

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Egati ne e 4ak tolky golqm gaf...ama sledva6tiq pyt go zalei verny s kafeto pyk dano my doide akyla i se seti da ti kaje 6to te zqpa.. xexe ae kysmet
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    заливането с кафето ти е дало повод за запознанство. жалко, че не си го използвала. следващия път бъди по-настоятелна и упорита

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    заливането с кафето ти е дало повод за запознанство. жалко, че не си го използвала. следващия път бъди по-настоятелна и упорита
    и аз така мисля

elito^^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    и аз така мисля
    ama az ne go zalqh..ako go bqh zalqla dosega da sme gajeta

Голям фен
    Град
    Бургас
    абее ясно е че те харесва иначе защо ще те зяпа няма смисъл просто е явно някав срамежлив , но не ти пречи ти да направиш 1та крачка в запознаването и да му кажеш да излезете напр няма лошо. успех и бъди смела няма цял живот само да се зяпате а хаха

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    и аз така мисля
    и аз съм на тфа мнение
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Аууу бахти якото е станало..де да знам ако бях на твое място в 1я момент щях да се притесня и да се засрамя ама след тва ше си кажа "ехх много хубаво стана"... ...мила наистина трябва май ти да направиш нещо по въпроса с запознастовото....успеххх...

Голям фен
    haxh nelofko.....naisita no az mislq 4e toi naistina te haresva nqma kakvo da se kriete 4uvstvata oshte.....deistvaite

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от mucinkata:)
    xix,ei na tfa mu se vika gaf... ..emi mila tfa ot 1 strana e dobre 6oto pone e razbral 4e go haresva6..aide uspeh po natatuk(sledva6tiq pat go zalei s kafeto)
    По панталона И веднага започваш да го зарибяваш по най-успешния и сигурния начин
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    =D> =D> =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    и аз така мисля
    и аз съм на тфа мнение
    И аз съм на т'ва мнение

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    и аз така мисля
    и аз съм на тфа мнение
    И аз съм на т'ва мнение
    клубът се увеличава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си