.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Kolko chesto?

lor1
    Guest

Kolko chesto?

Kolko chesto izlizate s priqtelq ili priqtelkata si v sedmicata g/d?bez da se broi vijdaneto v u4ili6te,ako ste v 1 daskalo

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Ima6 predvid s gadjeto li....amii as s moeto vseki den...kato nqkoi i dryg yikend toi otiva pri lelq si na gosti i si po4ivame malky edin ot dryg.. 6to pita6?!ti s tvoeto(ako ima6 takova-6toto neznam)kolko 4esty se vijda6?!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    горе-долу по около 3 пъти в седмицата (най-много 4 но това е рядкост). вярно, че искам да бъда с него непрекъснато и денонощно, но в крайна сметка всеки си има и малко лично пространство - аз уча, той работи и т.н.

lor1
    Guest
    ami pitam,zashtoto az imam golqm problem..toi po4ti ne iska da izliza.ne samo s men(ili pone dokolkoto znam),a po princip.vinagi ima da u4i..ili..izmislq si postoqnno opravdaniq.govorila sym s nego za tova.kazah mu,4e prosto kato ne iska da e s men,trqbva da skysame,vypreki 4e az mn go haresvam.a toi kaza,4e sym bila nai-strahotnata priqtelka,koqto nqkoga e imal i nai-qkoto momi4e,koeto bil poznaval..be6e super iskren,uverqvam vi.kaza mi go lice v lice..i vse pak zashto ne iska da se vijdame po-4esto?!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    emi to i s moq v na4aloto be6e taka-izmislq6e nqkvi tapi opravdaniq da se vijdame po 3 maksimym 4 pytu v sedmicata...nakraq mi pisna i go popitah za6to pravi taka..a toi mi kaza 4e..mnogo me haresval ama se strahyval da ne se vliubi do y6i i posle da go zareja i da go naranq..no my dokazah 4e ne sam takava ve4e 10 meseca i polovina sme zaedno i mnogo se obi4ame i sme 6tastlivi...mom4etata prosto sa si takiva..

lor1
    Guest
    pff..ako se vijdahme po 4 pyti v sedmicata 6te6e da e 4udesno!nie se vijdame po 2!!!!(without at school)

Повече от фен Аватара на air_wisp
    лятото всеки ден
    сега по-рядко защото зимата не я пускат толкова...рядко, рядко 3 пъти в седмицата
    маа фака

lor1
    Guest
    qvno ne az sym bygnata...

Един-два пъти седмично, но май е само веднъж. За един месец се събират пет или шест.
    Черен Принц

Само петък,събота и неделя за огромно съжаление

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Maliiii as bez moq i edin den nemoga(ve4e sam sviknala da se vijdame vs den)...a vie kak izdarjate da se vijdate tolkova rqdko...

vseki den obiknoveno sme zaedno.estestveno se slu4va nqkoi den da ne uspem da se vidim no ob6to vzeto ne propuskame vazmojnost da se vidim

Голям фен
    ммм.......аз излзизах може бо всеки ден или през ден...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами обикновено по два пъти в седмицата,през уикенда,защото сме различни смени,а и мен не че пускат до много късно.Но понякога и 3 пъти в седмицата.И полудявам,много ми липсва.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    амии..2-3 ..различно..понякога това,че се виждаме сравнително рядко страшно много ме вбесява..ама какво да правя..мисля,все пак,че така е по-добре,защото знам колко бързо нещо ми омръзва и писва...
    get off.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ъ ми..
    напоследък не се виждаме,но преди във всеки един удобен момент.. което ще речр 2-3 пъти в седмицата
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ами всеки ден се виждаме по принцип,в много редки случаи през ден
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от lor1
    ,a po princip.vinagi ima da u4i..ili..izmislq si postoqnno opravdaniq.

Зубър ! Бой .. хаха базик .. само да ти кажа - аз не познавам момче което учи .. има нещо но това може да ти каже само той . невъзможно да предпочетеш да седнеш да учиш, вместо да отидеш да видиш гаджето ... ! (освен ако има нещо гнило)

lor1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    ,a po princip.vinagi ima da u4i..ili..izmislq si postoqnno opravdaniq.

Зубър ! Бой .. хаха базик .. само да ти кажа - аз не познавам момче което учи .. има нещо но това може да ти каже само той . невъзможно да предпочетеш да седнеш да учиш, вместо да отидеш да видиш гаджето ... ! (освен ако има нещо гнило)
    ami da-znam.zatova i iskah da kysame,zashtoto mi pisna.mnogo si go obi4am,ama kvi sa tiq gluposti .. pri koeto,toi kaza,4e 6te izlizame pove4e i 4e ne iskal da se razdelqme,zashtoto mn dyrjal na men i iska da sme zaedno..a kajete mi sega!a ne vijdam osoben napredak 6to se otnasq do izlizaneto..

Повече от фен Аватара на VeSna
    pff..ako se vijdahme po 4 pyti v sedmicata 6te6e da e 4udesno!nie se vijdame po 2!!!!(without at school)
    Ако питаш мен и ти трябва да си щастливка !!! Ние с мойто мило се виждаме на 2 седмици по 1-2 дена.....

lor1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Ако питаш мен и ти трябжа да си щастливка !!! Ние с мойто мило се вийдаме на 2 седмици по 1-2 дена.....
    ot 1 grad li ste?kak izdyrja6??az otka4am..

Повече от фен Аватара на VeSna
    lor1 това е най-лошото, не сме от един град, вече е студент... Доста рядко се виждаме, а как издържам...? Когато много ми домъчнее разглеждам снимките ни... Представям си какво ще бъде, когато се видиме... Абе издържам някакси

Guest
    lor1 това е най-лошото, не сме от един град, вече е студент... Доста рядко се виждаме, а как издържам...? Когато много ми домъчнее разглеждам снимките ни... Представям си какво ще бъде, когато се видиме... Абе издържам някакси
    ami mila ,kakvo da ti kaja..i tova sym go prejivqla.prodyljavai da vqrva6 v negovata liubov i ne ostavqi razstoqnieto da obyrka ne6tata mejdu vas.da,6te ti lipsva super mnogo,no pyk sy6to taka kato se vidite 6te vi e neveroqtno sladko

lor1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami mila ,kakvo da ti kaja..i tova sym go prejivqla.prodyljavai da vqrva6 v negovata liubov i ne ostavqi razstoqnieto da obyrka ne6tata mejdu vas.da,6te ti lipsva super mnogo,no pyk sy6to taka kato se vidite 6te vi e neveroqtno sladko
    tova bqh az..sorry

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Maliiii as bez moq i edin den nemoga(ve4e sam sviknala da se vijdame vs den)...a vie kak izdarjate da se vijdate tolkova rqdko...
    Гледай сега такива са обстоятелствата Мислиш,че на мен не ми се иска всеки ден да сме заедно?! Напротив...обаче ситуацията е такава,че и аз и той все пак имаме и други ангажименти и задължения....живота не са само целувки и мили думи Това е положението-вече не сме от едно училие,той си ходи на лекции,аз на даскало,нашите не ме пускат всяка вечер да си се размотавам до колкото си искам,учене. Много пъти съм се питала имаме ли все още допирни точки и се оказва,че всъщност са твърде малко,но какво да се прави имам нужда от него и тези 2-3 пъти в седмицата,когато се виждаме са най-прекрасното време Живота е такъв...
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си