- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kolko chesto?
Айде бе, нали това искате-някой по-зле от вас. Има. Да ви обезсмисля темата сега: в началото се виждахме всеки ден по минимум 2-3 часа, а събота примерно цял ден... Естествено нормално е да не издържаме един без друг.
Сега не сме се виждали от 3-4 месеца. Защо? Защото няма как и май няма да има как скоро. Всичко е наред, не ме разбирайте грешно, защото някой преди мен каза "живота не са само целувки и мили думи".
Така че няма абсолютно никакво значение кога и колко се виждате!
Глезотии!
Аз вече яко си калих нервите............Поне знам, че НИЩО няма да ни раздели. Хората в положението ми от години, покрай самотата си, могат да са истински щастливи и сигурни в своята половина, накъде там....
Просто не стойте да се самосъжалявате и да се оплаквате по форумите, ами погледнете нещата от друг ъгъл-когато се виждате рядко го оценявате по-добре, мечтаете за това, разбирате колко е истински човека до вас, планирате какво ще правите, за да е много готино, а и... страстта и желанията се усилват![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
hmmm emi po4ti vseki den idva da me vzima ot daskalo s malki izklu4enie,a ina4e subota i nedelq zaduljitelno si se vijdame...zatova neka kaje sredno 6 puti v sedmicata =]=]=]
Feel my pain
ми доста често
Не е задължително да иска да излизате момчето.
Все пак има и такъв тип хора, както момчета така и момичета.
Може да предпочита да се въждате у тях или у вас...
Например моята приятелка не си пада много по ходенето по кафенца и дискотечки както 95% от тийнеиджърите в днешно време, но все пак го прави понякога я заради мене я защото и се е приискало...
Така че може и за това да е попитай го!
Упс..!
Забравих да каже, че ние се виждаме всеки ден(макар по някога да се случва някой да има по големи ангажименти за деня и да не се видим). Просто живеем през 2 входа и няма как да не става това![]()
Хм, ние сме от един клас, което значи, че се виждаме всеки ден. Но щом не броим училище...значи се получава, че сме си изцяло сами само събота и неделя и понякога, например 2-3 пъти през седмицата след даскало.
2-3 nai mnogo 4 pati v sedmicata pove4e vreme prekarvam s nai dobri si priqtel ma toi e gei i za tva gadjeto mi ne revnuva![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Събота и неделя и 1-2 пъти през седмицата. За повече нямам време, а и имам нужда от малко лична свобода- да уча, да бъда с приятели и т.н.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...