.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Kolko chesto?

Фен
    Град
    BlackWorld
    Айде бе, нали това искате-някой по-зле от вас. Има. Да ви обезсмисля темата сега: в началото се виждахме всеки ден по минимум 2-3 часа, а събота примерно цял ден... Естествено нормално е да не издържаме един без друг.
    Сега не сме се виждали от 3-4 месеца. Защо? Защото няма как и май няма да има как скоро. Всичко е наред, не ме разбирайте грешно, защото някой преди мен каза "живота не са само целувки и мили думи".
    Така че няма абсолютно никакво значение кога и колко се виждате!
    Глезотии!
    Аз вече яко си калих нервите............Поне знам, че НИЩО няма да ни раздели. Хората в положението ми от години, покрай самотата си, могат да са истински щастливи и сигурни в своята половина, накъде там....
    Просто не стойте да се самосъжалявате и да се оплаквате по форумите, ами погледнете нещата от друг ъгъл-когато се виждате рядко го оценявате по-добре, мечтаете за това, разбирате колко е истински човека до вас, планирате какво ще правите, за да е много готино, а и... страстта и желанията се усилват
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

hmmm emi po4ti vseki den idva da me vzima ot daskalo s malki izklu4enie,a ina4e subota i nedelq zaduljitelno si se vijdame...zatova neka kaje sredno 6 puti v sedmicata =]=]=]
    Feel my pain

obiknovenno se vijdame 2 ili tri pati v sedmicata za6toto toi e dosta zaet hodi na trenirovki seki den Ina4e mn se obi4kame

ми доста често

Град
    Свищов
    Не е задължително да иска да излизате момчето.
    Все пак има и такъв тип хора, както момчета така и момичета.
    Може да предпочита да се въждате у тях или у вас...
    Например моята приятелка не си пада много по ходенето по кафенца и дискотечки както 95% от тийнеиджърите в днешно време, но все пак го прави понякога я заради мене я защото и се е приискало...
    Така че може и за това да е попитай го!

Упс..!
    Забравих да каже, че ние се виждаме всеки ден(макар по някога да се случва някой да има по големи ангажименти за деня и да не се видим). Просто живеем през 2 входа и няма как да не става това

Голям фен
    Град
    София
    Хм, ние сме от един клас, което значи, че се виждаме всеки ден. Но щом не броим училище...значи се получава, че сме си изцяло сами само събота и неделя и понякога, например 2-3 пъти през седмицата след даскало.

2-3 nai mnogo 4 pati v sedmicata pove4e vreme prekarvam s nai dobri si priqtel ma toi e gei i za tva gadjeto mi ne revnuva
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Събота и неделя и 1-2 пъти през седмицата. За повече нямам време, а и имам нужда от малко лична свобода- да уча, да бъда с приятели и т.н.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си