- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- v imeto na ljubovta...
bixte li se li6ili ot ne6to za 4oveka,s koito ste v momenta?i nqkoga izob6to li6avali li ste se ot ne6to za nqkoi?![]()
Let The BEAT Control Your Body
V interes na istinata nikoga ne sam se li6avala ot ni6ty zaradi nqkoe gajde...prosto za6toto ne sa si zaslyjavali..no sega kogato otkrih to4niq 4ovek bih se li6ila ot vsi4ko toi e da e dobre..za nego sam napravila ne6ta koito za dryg ne sam...awe vliubena sam do y6i![]()
Bih se li6ila...i bih napravila mnogo...vqrvam, 4e pravq mnogo i turpq mnogo, no v interes na istinata vsi4ko, koeto davam ot sebe si ostava nedooceneno... Jalko za hubavite mi i silni 4uvstva, i za podkrepata, i razbiraneto, i turpenieto, koeto sum proqvila...![]()
4ovek trqbva da e gotov da dava i da se li6ava, kogato v otgovor 6te polu4i su6toto... i to na 4ovek, koito go zaslujava i ocenqva...![]()
![]()
Ами да ти кажа не си заслужава.Малко егоистично звучи,но е така!Е пак зависи и от какво точно лишение става дума
Еми за този за когото си заслужава отговора ми е ДА бих...дори сега съм готова на всичко за любовта ми....за другите можи да е жалко или да няам смисъл но когато си влюбен си готов на всичко не е ли така..?..или просто някой от вас не са били толкова (истински) влюбени...
![]()
бих се лишил от много неща...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ами....аз да веднъж майка ми ми беше казала да се прибера в 7 и аз потвърдих,но с мом4ето което ходих бяхме пред блока ми и стояхме там и си говорехме,а междужременно не бях нау4ила и когато се прибрах ме наказаха да не излизам цяла седмица хаххьа)
Ами бих жертвала всичко,както искате го разбирайте.Абсолютно...всич ко.Ами ми май досега не ми се е налагало да жертвам наистина нещо важно за мен,но дано и не се случи,защото той съзнателно никога няма да ме накара да избирам.Ако проблема е вътре в мен аз бих избрала приятеля ми.
Лиших се от много неща заради едно момиче което обичам много но фчера се разделихме не ме обичала ;( ква е тая любов 11 месеца ходихме и изведнъж всичко свърши спрях да пуша трева спрях да взимам амфети спрях да зимам бонбони заради нея станах човек но незнам вече и аз какво да правя лишавал сам се и от други неща заради нея си изгубих всички приятели останаха ми 4-5 на една рака се броят заради любовта а каде е тя утиде си хората казват приятелките са ременни(гаджета) а приятелите остават за цял живот въпреки това ги оставих заради нея а накрая.А сега аз сам прецакан боли ме незнам какво да напрая да спре да ме боли сарцето и душата наркотици ли? не никви хапове никфи амфети само трева тя ще ме отарве а после си оставам чист ;(( някои да даде някав савет.
мисля, че никой от форума не е имал достатъно опит или достигнати години, че да каже "аз жертвах за него това и това..."
отстъпки прави всеки, но "жертви" е крайно неподходяща дума за случея
Напълно съм съгласна. И аз мисля така, но едва ли ще се наложи да правя чак толкова големи жертви. Но бих.Първоначално написано от koalka
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Жертви - не мисля. Правила съм много компромиси със себе си и с принципите си. Дали си е струвало - и да, и не! Когато човек обича, той не се замисля дали трябва да прави жертви или не. Но когато след време се върне назад и се замисли за всяко едно действие, тогава си дава сметка, че "жертвите" са били прекалено големи...