Здрасти на всички.Досега не съм писал в този форум,но от скоро го посещавам и ми харесва и има доста неща които да се научат от темите тука.Та значи аз съм на 15 ( 9 клас ) и имам един проблем който го имат сигурно доста хора в даскало...
Та проблема е че има няколко души от моя клас и от съседния имат огромното желание да тормозят хората по слаби от тях.Та аз съм една от черните овци.Не ме разбирайте погрешно,не съм здухан та да не искам да им отвръщам просто проблема е че познавам тея хора от страшно много време и са известни като интригантите на даскалото и правят ужасни неща.Удрят с карабинери и с всичко което им попадне.С целия си клас се разбирам перфектно,държа се отворено както подобава за един нормален 9-окласник само когато тези хора са там ми става гадно и не мога да кажа нищо без да изръсят някоя псувня по мой адрес.В един момент се държат добре в следващия започват да псуват и да удрят.Когато тея хора са наблизо ми е супер сдухано и не знам какво да правя.Лошото е че това е само в даскалото,в квартала съм си общителен и ако стане нещо подобно веднага ще отвърна,просто в даскалото не знам какво ми става.Как да им кажа да престана да ме тормозят?