Искам да ти задам един малко нестандартен въпрос- можеш ли да им погледнеш тиловете и да видиш дали имат червен белег там.Предполагам,че са с къси коси и ще можеш да видиш.
А иначе относно проблема ти- аз като бях ученик беше същата работа( сега съм студент). Имаше една група ,която се мотаеше наляво и надясно и търсеше с кого да се заяжда. Тази група нямаше да я има ако не беше техния 'лидер'-един абсолютен боклук,който,противно на стереотипа да се прави на мъжкар пред момичетата,нападаше и тях. Най-странното беше,че тежеше около 45-50 килограма,но по някакъв начин успяваше да привлече момчетата от съседните класове и да ги ИЗПОЛЗВА-каквото им кажеше,това правеха. Тогава той беше май 9-ти клас а аз 11-ти. Имахме си спречквания и когато това ставаше веднага викаше тези около него да му помагат-някаква жалка картинка. В крайна сметка не се стигна до нещо сериозно между мен и него, а пък и го изключиха, защото беше напръскал със спрей някакво момиче от неговия клас(май ) в очите.
Това е единия от случаите- другият е с един дебел, пак беше по-малък от мен(мисля,че с една година). Пак искаше да се прави на Биг Бос и поради физическата си сила и мазното си нагло излъчване дори момчетата от моя клас се съобразяваха с него.Говореше се,че баща му е някакъв борец или нещо такова и затова има IMMUNITY . Та той е от тоя тип- седи си,говори нещо и в един момент тръгва да се прави на голяма работа,извива ръце,дърпа уши,удря те ей така,без причина.
Един път изсипа няколко кофи с вода на пода в една от стаите ,защото гонеше едно момче от моя клас.Аз решавам да постъпя дипломатично- отивам при заместник-директорката и и казвам за това. Тя след малко се качва,вижда какво е станало. Отива някъде( сигурно е говорила с него) и като се връща казва: ' Ама вижте сега,той взима някакви хапчета' или нещо такова. ' Добре'- казвам си аз на ум-'аз ако взимам хапчета значи ли това,че мога да правя каквото си искам и никой да не ми държи сметка'. А между другото преди това с кофите аз се сбих с него,може би две седмици по-рано беше. Седя си аз в коридора и целия ми клас е там,чакаме да излезе класа пред нас от стаята. Та той идва и започва да ми върти ушите.Викам му да престанеама той не и не.Тогава му забих един в носа и още един. Стана много бързо. Той седи някакъв изненадан и ме гледа странно. Аз му казвам: 'Може и да ме пребиеш сега обаче ми омръзна това".Казвам го защото аз бях около 50 кг ,а той си беше свиня около 80-85 кг. Странното беше,че от всичките ми съученици никой не видя това, освен Филип,който беше точно до мен.Явно и той не може да повярва:' Валка ,какво става?'ме пита. Аз,между другото не съм се бил никога в училище,сериозно имам предвид и съм считан за възпитан и примерен отличен ученик.
Та Свинята ме удари веднъж и ми казва,че после ще се разправя с мене. Аз потънах в земята от страх,честно казано. И така след този час ме изчака пред стола-там има малко помещение между коридора и самия стол и ме нападна. Беше нещо като борба и накрая аз бях с леко одраскан врат ана него незнам какво му имаше,защото и аз го ударих няколко пъти. Накрая ми казва: 'Ако искаш кажи на баща ти ,на който искаш кажи.Извинявай ама това е .'
Аз в крайна сметка казах на директорката и нещо го викаха в кабинета и го 'мъмриха'там май, не съм сигурен.След това не ме е закачал и всъщност от следващата година се премести в друго училище,защото му бяха писали по няколко предмета двойки.
Между другото тогава бях на 16 години, сега съм на 21.
Не знам точно какво да те посъветвам, но ще е добре да вземеш някакви мерки-дали ще са административни или ще решиш сам да се изправиш срещу тях ти реши.
Както и да е пожелавам ти успех. А , и наистина ако можеш ми кажи дали 'лошите' имат червени белези(петна) на тиловете.