- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- проблем в даскало
Имах подобен проблем в осми клас (сега съм 11ти). Едно момче от нашия клас ни тормозеше няколко човека - правеше си ебавки с нас, удряше ни когато нещо му е криво и най-унизителното - пращаше ни да му правим покупки все едно сме някакви слуги. Не можеш нищо да му кажеш - пред теб стои грамада 190см, 90кг , посмей да говориш и ще те разкърти. Един ден ми писна и му обясних съвсем спокойно, че няма да направя нищо, което поиска от мен и няма никакво право да се отнася към мен така... Изядох няколко шамара, някой друг юмрук, нещата не се промениха... В последствие се събрахме всички, които ни тормози и му заявихме в лицето, че няма да търпим такова отношение, уведомихме и класния ръководител. И тогава момчето, като разбра, че ако не се държи прилично ще напуска даскалото, се укроти.
Съветът ми към теб е да се обединиш с твоите съученици (тези, които смяташ, че ти съчувстват и искат да ти помогнат) и да им заявите директно, че няма да търпите повече. Хич да не ви е страх! И аз в 8ми клас си мислех, че ОНЯ ще ме убие, ама не се поколебах да защитя достойнството си. Действай и успех.
ПП. А знаеш ли този къде тренира борба? (имам няколко приятели, които тренират борба...)
Може да си последен, но пак да си номер 1