- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TEMATA NE E EBAVKA!!!!!pls pi6ete po temata!DaITE MI SAVET!
Abe ti ne6to. . . . Mn kvo da ti stoi samo pod polata li . . . neka otide neka vidi. . . osven ako ne e obyrnal rezbata i ne6to s priqtelq si ne prai koeto e sme6noobi4a te di6ai prejivei go 6te se varne ... i tfa e
prosto dobyr !
Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne dumaii
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
мила оставиго малко де не го притискаи тои те обича щом ти се е извинил няма за какво да се притесняваш![]()
ama ne te razbiram i az ot kvo se pritesnqva6 ne moje6 da mu zabrani6 da ima priateli.ne go obsebvai tolkova,kazvam ti go ot li4en opit tova ne otiva na hubavo.davai mu da di6a pove4e....ina4e...neznam.kolkoto pove4e obsebva6 edin 4ovek,tolkova po barzo mu omrazva6.ne pravi tazi gre6ka mila.ne go draj tolkova izkaso.
понмя 4е имаше една такава тема ... и пак ще го кажа няма смисъл да му се сърдиш ... според мен той те оби4а и ти го е доказвал многократно за това няма за какво да се замисляш
пфф..моми4е ако не те оби4а6е 6те6е ли да си прай труда да ти се извинява 4е е оти6ъл? ми разбере го..постави се на негово място...явно е имал нужда от това и го е направил..трябва ли за вси4ко да се кунсултира с теб...голяма работа станало...той ако не те оби4а6е...оле майко ко 6те6е да е до ся..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Въпреки , че те обича много силно , не може да сте заедно нон стоп . Всеки си има приятели , на които също държи . И ако наистина много го обичаш ще го разбереш. Пък и щом си е направил труда да ти се извинява какво повече искаш ?!
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Trqbva da te vklu4at v nqkoi epizod na nqkoq teen komediq...