.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

missy_G
    Guest

Gel za po-lesno pronikvane

Molq vi kajete imeto na takav gel,4e da znam kakvo da kaja v aptekata i ceni ako nzaete,mnogo 6te sam blagodarna...Az znam edin GLAITGELEN,ama ne sam sigurna,4e mu e taka imeto i nz cena...

препоръчвам ти bio special това е много добър вагинален смазващ гел. има го и в различни аромати. ползвала съм с аромат на рози. цената е около 35-40 лв.

не лош е и крема sexygel neutral той е за около 20 лева.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    има и обикновени лубрикантчета,които са в пакетчета като тези на презервативите и са някакви стотинки...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    да и аз се интересувам от глайтглелен ... каква ли ще е цената ... интересно ми е само тези лубриканти дали влияят нещо на вътрешната интимна женска среда ... трябва да поро4ета нещо по въпроса

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Глайдгелен! Тва е! Толкова реклами има по аптеките
    маа фака

слюнката е наи добрата смаска
    за повече контакти използваите РАЗКЛОНИТЕЛ

бебчето ми http://www.bgphoto.net/photos/13206/...4624687500.jpg

е кво супер е:

1 без пари
    2 винаги имаш под ръка
    3 няма изцепки от сорта "мило щипе ме "
    за повече контакти използваите РАЗКЛОНИТЕЛ

бебчето ми http://www.bgphoto.net/photos/13206/...4624687500.jpg

Guest

Re: Gel za po-lesno pronikvane

Цитирай Първоначално написано от missy_G
    Molq vi kajete imeto na takav gel,4e da znam kakvo da kaja v aptekata i ceni ako nzaete,mnogo 6te sam blagodarna...Az znam edin GLAITGELEN,ama ne sam sigurna,4e mu e taka imeto i nz cena...
    Грес, Калиакра (маргарин и олио), машинно масло, сапун Приятно изкарване

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    да и аз се интересувам от глайтглелен ... каква ли ще е цената ... интересно ми е само тези лубриканти дали влияят нещо на вътрешната интимна женска среда ... трябва да поро4ета нещо по въпроса
    Тоя Глайтгелен (нз то4но така ли се пишеше) съм го ползвала. Във всяка аптека го има, струва около 4-5 лв и по никъв на4ин на нищо не ти вреди. В смисъл, тва ако ти е единственото притеснение, споко, няма никви проблеми с него... Оба4е на мен ли4но не ми харесва - първо е някъв супер гъст а аз ги оби4ам по-те4ни4ки някак си, второ само омазнява ама не овлажнява (нз дали разбираш то4но кво ти говоря) - в смисъл става ти някво супер мазно отдолу оба4е проникването не се улеснява по никъв на4ин и на мен ли4но ми се губи сяква 4увствителност...
    Не ме кефи нещо. По-добре дай 20-30 лв за някъв хубав гел, отколкото да дадеш 5 лв за тоя боклук и да няма никъв ефект..

Робинята на Quench

Fukc/cenzura lek/
    Guest
    svinska mas!!!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    ... интересно ми е само тези лубриканти дали влияят нещо на вътрешната интимна женска среда ... трябва да поро4ета нещо по въпроса
    По никакъв начин не влияят!Абсолютно нищо няма да изпиташ,освен удоволствието от доброто проникване Все пак за това са направени,а и говоря от личен опит

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си