- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Gel za po-lesno pronikvane
Molq vi kajete imeto na takav gel,4e da znam kakvo da kaja v aptekata i ceni ako nzaete,mnogo 6te sam blagodarna...Az znam edin GLAITGELEN,ama ne sam sigurna,4e mu e taka imeto i nz cena...
има и обикновени лубрикантчета,които са в пакетчета като тези на презервативите и са някакви стотинки...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
да и аз се интересувам от глайтглелен ... каква ли ще е цената ... интересно ми е само тези лубриканти дали влияят нещо на вътрешната интимна женска среда ... трябва да поро4ета нещо по въпроса![]()
![]()
Глайдгелен! Тва е!Толкова реклами има по аптеките
![]()
маа фака
Wazelin RLZ![]()
слюнката е наи добрата смаска![]()
за повече контакти използваите РАЗКЛОНИТЕЛ
бебчето ми http://www.bgphoto.net/photos/13206/...4624687500.jpg
am ne tochno![]()
е кво супер е:
1 без пари
2 винаги имаш под ръка
3 няма изцепки от сорта "мило щипе ме "
![]()
за повече контакти използваите РАЗКЛОНИТЕЛ
бебчето ми http://www.bgphoto.net/photos/13206/...4624687500.jpg
a nvm kakto ida e
Грес, Калиакра (маргарин и олио), машинно масло, сапун Приятно изкарванеПървоначално написано от missy_G
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя Глайтгелен (нз то4но така ли се пишеше) съм го ползвала. Във всяка аптека го има, струва около 4-5 лв и по никъв на4ин на нищо не ти вреди. В смисъл, тва ако ти е единственото притеснение, споко, няма никви проблеми с него... Оба4е на мен ли4но не ми харесва - първо е някъв супер гъст а аз ги оби4ам по-те4ни4ки някак си, второ само омазнява ама не овлажнява (нз дали разбираш то4но кво ти говоря) - в смисъл става ти някво супер мазно отдолу оба4е проникването не се улеснява по никъв на4ин и на мен ли4но ми се губи сяква 4увствителност...Първоначално написано от Kitana
![]()
Не ме кефи нещо. По-добре дай 20-30 лв за някъв хубав гел, отколкото да дадеш 5 лв за тоя боклук и да няма никъв ефект..
![]()
Робинята на Quench
svinska mas!!!
По никакъв начин не влияят!Абсолютно нищо няма да изпиташ,освен удоволствието от доброто проникванеПървоначално написано от Kitana
Все пак за това са направени,а и говоря от личен опит
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!