.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Az sum gei

Hybrid View

Guest

Az sum gei

Iskam da popitam, kakuv vi e problema, 4e lesbiikite gi priemate, a geiovete, ne... ? Nadqvam se da polu4a svestni otgovori!

kkkkk
    Guest
    batence az i geovete gi priemam i lesbitata problem nqmam

by k-3

Супер фен
    az sa6to gi priemam daje im se kafq nikoga ne sam kazvala ni6to protiv geiovete
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Az problem s geiovete nqmam...daje si imam dobri priqteli ot tqh...syper sa...vinagi na liniq...men mnogo me kefqt...pyk na koito ne my iznasq prav my pyt
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Ami i az nqmam ni6o protiv tqh...daje imam suy4enik gei i se razbirame 4udesno,no mnogo mu se podigravat,a toi e super pe4en

In Search Of Sunrise 7 Asia

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Те половината политици са педали естествено че ще се наложи такава мода на педалски прически и да си педал направо ме късате от смях като ви чета глупостите
    Eventful past is everclear.

Guest
    I lesbijkite i gayovete da ednakvo bolni,no az gi priemam,tui kato vseki ima pravo na izbor!A i naistina te sa mnogo ne6tastni za da im se podigravame,vse edno da se podigravame na edin invalid!I dvete sa bolest,i dvete ne zavisqt ot 4oveka!Prosto gre6ka v hormonalnata sistema!A specialno sa gayovete naistina sa to4ni,no samo dokato po4nat da me zaigravat,koeto mi se e slu4valo 2 puti,kato ediniq put polu4ih predlojenie,koeto estestveno otkazah...

Ти не си гей. Ти си проста педеруга.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен
    Град
    SF
    Ми и аз проблеми с гейовете нямам никви. Един от най-добрите ми приятели си е гей и много ме радва

Робинята на Quench

Guest
    az puk mrasq geiovete!!! mu6 s meka kitka trqa da se ubiva!

Цитирай Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
    Ami i az nqmam ni6o protiv tqh...daje imam suy4enik gei i se razbirame 4udesno,no mnogo mu se podigravat,a toi e super pe4en
    Твърде познато. Нямам нищо против тях хора са като всички нас сексуалноста различна от общо приетата не бива да ни разделя.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Гост

Ти така си мислиш момко ама хич не е така.Всъщност на хората изобщо не им пука дали си гей или не,а се правят,че мразят гейовете иначе приятелите им ще го наричат и него гей.Всичко е въпрос на гъзария затова и ужким момчетата мразят гейовете. Никое момче няма да подкрепи един гей просто,защото го е страх,по-лесно е да обиждаш някой,а не да му помагаш.А за лизбийките незнам как ги възприемат момичетата,при мен няма особени проблеми за тях.Даже ми харесват повече,но това вече е друга тема.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да ти кажа...момичетата са толеранти,ама момчетата хич не ги харесват.Просто това е обида за тях,ако някой ги нарече педал.Същата стойност и обида има,както,ако някое момиче я обидят на курва.

Не познавам човек или поне не съм чула някои да мрази или да не възприема гейовете. Е може да има някакви пенсионери с остарели разбирания, но иначе сред младите хора това се възприема. За мен също е съвсем нормално.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Няма лощо да си гей.Даже аз имам гей в класа ми и съм си приятелка с него.Смисъл говориме си за гримове,дрехи и такива а не да го игнорирам.А лесбийките незнам за тях.Много хора ми казват че ако простона купон се целунеш с някое момиче значи си лесбо не е така , защото в такъв случай аз трябва да съм

Re: Az sum gei

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Iskam da popitam, kakuv vi e problema, 4e lesbiikite gi priemate, a geiovete, ne... ? Nadqvam se da polu4a svestni otgovori!

Kъв гей бе пич, ти си си обикновен п*д*раст

Fukc/cenzura lek/
    Guest
    az sym anti...ne vijdam kvo mu e qkoto dvama myje da se porqt...ne si li e nejnata macka a u

Град
    Хасково
    Момичетата харесват педалите заради нежност и разбиране ,все едно говорят с жена .Ама на мене лично отватре ми идва.Като един ден си ходя по улицата и сам баща какво ще кажа на детето си като ме попита"Тате тате какво прави отя батко с полата с езика си в устата на другия батко с грима." Да му кажа нормално е сине и ти може да си педераст ли .Айде, сички ги мразим дори църквата дето ходите секи великден там .
    Прави борчове да те помнят и деца да те псуват.

Guest
    Abe az sum toleranten!Samo da ne stanat mnogo dayovete,4e kakto glavolomno rastat moje da iz4ezneme,kato vid skoro!35% ot mujete sa v nqkoi strani!PRi nas ma 10% bqha,ama pak ne e malko!1 na 10,puk jenite ni ne sa lo6i da kaje6,4e nqma kvo da se ebe!4udna rabota!

Повече от фен
    v takava epoha sme, v koqto za ideal se priema jenskata krasota, zatova lesbiikite se priemat

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нямам против обратните(било то гейове или лесбийки), много печени хора, особено педалите са супер приятелчета
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Ти не си гей. Ти си проста педеруга.
    imenno ! tva e nqkvo psihi4no otklonenie moi
    da misli6 4e si jena a ne si ili da haresva6 sy6tiq pol e dno i sy6to .. e vse edno da misli6 4e si peperuda primerno... gnusna rabota ko da si govorim. otvratitelni ste si4ki !!! ne ni sa mesete na normalnite i tolkoz
    [SIZE="4"][b]Forza Magiko Milan !!!

Ave vsy6tnost ne me ebe ve.. kolkoto pove4e geiove tolkova pove4e hubavi jeni za mene :P
    [SIZE="4"][b]Forza Magiko Milan !!!

Супер фен
    mi i na mene ne mi pre4at pederastite samo ako ne paradirat sys sexualnostta si i ne se natrapvat

Guest
    Цитирай Първоначално написано от No|Problem
    v takava epoha sme, v koqto za ideal se priema jenskata krasota, zatova lesbiikite se priemat
    naprotiv,tozi koito priema lesbijkite priema i gayovete i otbratno-kojto ne priema ednite,ne priema i drugite!Na tozi etap mejdu tqh nqma razlika i gi priemam li4no az normalno i s tolerantnost...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си