- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Az sum gei
Iskam da popitam, kakuv vi e problema, 4e lesbiikite gi priemate, a geiovete, ne... ? Nadqvam se da polu4a svestni otgovori!
batence az i geovete gi priemam i lesbitata problem nqmam
by k-3![]()
az sa6to gi priemam daje im se kafq nikoga ne sam kazvala ni6to protiv geiovete
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ami i az nqmam ni6o protiv tqh...daje imam suy4enik gei i se razbirame 4udesno,no mnogo mu se podigravat,a toi e super pe4en![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Те половината политици са педали естествено че ще се наложи такава мода на педалски прически и да си педалнаправо ме късате от смях като ви чета глупостите
Eventful past is everclear.
I lesbijkite i gayovete da ednakvo bolni,no az gi priemam,tui kato vseki ima pravo na izbor!A i naistina te sa mnogo ne6tastni za da im se podigravame,vse edno da se podigravame na edin invalid!I dvete sa bolest,i dvete ne zavisqt ot 4oveka!Prosto gre6ka v hormonalnata sistema!A specialno sa gayovete naistina sa to4ni,no samo dokato po4nat da me zaigravat,koeto mi se e slu4valo 2 puti,kato ediniq put polu4ih predlojenie,koeto estestveno otkazah...![]()
Ти не си гей. Ти си проста педеруга.![]()
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Ми и аз проблеми с гейовете нямам никви. Един от най-добрите ми приятели си е гей и много ме радва![]()
![]()
Робинята на Quench
az puk mrasq geiovete!!! mu6 s meka kitka trqa da se ubiva!![]()
Твърде познато.Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
Нямам нищо против тях хора са като всички нас сексуалноста различна от общо приетата не бива да ни разделя.
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Гост
Ти така си мислиш момко ама хич не е така.Всъщност на хората изобщо не им пука дали си гей или не,а се правят,че мразят гейовете иначе приятелите им ще го наричат и него гей.Всичко е въпрос на гъзария затова и ужким момчетата мразят гейовете. Никое момче няма да подкрепи един гей просто,защото го е страх,по-лесно е да обиждаш някой,а не да му помагаш.А за лизбийките незнам как ги възприемат момичетата,при мен няма особени проблеми за тях.Даже ми харесват повече,но това вече е друга тема.![]()
Ами да ти кажа...момичетата са толеранти,ама момчетата хич не ги харесват.Просто това е обида за тях,ако някой ги нарече педал.Същата стойност и обида има,както,ако някое момиче я обидят на курва.
Няма лощо да си гей.Даже аз имам гей в класа ми и съм си приятелка с него.Смисъл говориме си за гримове,дрехи и такива а не да го игнорирам.А лесбийките незнам за тях.Много хора ми казват че ако простона купон се целунеш с някое момиче значи си лесбо не е така , защото в такъв случай аз трябва да съм![]()
Първоначално написано от Анонимко
Kъв гей бе пич, ти си си обикновен п*д*раст![]()
az sym anti...ne vijdam kvo mu e qkoto dvama myje da se porqt...ne si li e nejnata macka a u![]()
Момичетата харесват педалите заради нежност и разбиране ,все едно говорят с жена .Ама на мене лично отватре ми идва.Като един ден си ходя по улицата и сам баща какво ще кажа на детето си като ме попита"Тате тате какво прави отя батко с полата с езика си в устата на другия батко с грима." Да му кажа нормално е сине и ти може да си педераст ли .Айде, сички ги мразим дори църквата дето ходите секи великден там .
Прави борчове да те помнят и деца да те псуват.
Abe az sum toleranten!Samo da ne stanat mnogo dayovete,4e kakto glavolomno rastat moje da iz4ezneme,kato vid skoro!35% ot mujete sa v nqkoi strani!PRi nas ma 10% bqha,ama pak ne e malko!1 na 10,puk jenite ni ne sa lo6i da kaje6,4e nqma kvo da se ebe!4udna rabota!
v takava epoha sme, v koqto za ideal se priema jenskata krasota, zatova lesbiikite se priemat
Нямам против обратните(било то гейове или лесбийки), много печени хора, особено педалите са супер приятелчета![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
imenno ! tva e nqkvo psihi4no otklonenie moiПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
da misli6 4e si jena a ne si ili da haresva6 sy6tiq pol e dno i sy6to .. e vse edno da misli6 4e si peperuda primerno... gnusna rabota ko da si govorim. otvratitelni ste si4ki !!! ne ni sa mesete na normalnite i tolkoz
[SIZE="4"][b]Forza Magiko Milan !!!
Ave vsy6tnost ne me ebe ve..kolkoto pove4e geiove tolkova pove4e hubavi jeni za mene :P
[SIZE="4"][b]Forza Magiko Milan !!!
mi i na mene ne mi pre4at pederastite samo ako ne paradirat sys sexualnostta si i ne se natrapvat
naprotiv,tozi koito priema lesbijkite priema i gayovete i otbratno-kojto ne priema ednite,ne priema i drugite!Na tozi etap mejdu tqh nqma razlika i gi priemam li4no az normalno i s tolerantnost...Първоначално написано от No|Problem