.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Moderated:3 въпроса относно цикъла

Zdraveite!

Ne znam dali tazi tema e za tozi razdel no nadqvam se 4e nqmate protiv tova 4e pi6a tuk!Zna4i..malko se pritesnqvam 4e mi zakusnqva..to ne 4e e za purvi put.No ina4e i ni6to neredno ne sam pravila.Znam kakvo e predi da ti doide no ne vseki put e edno i su6to i zatova iskam da vi pitam nqkoi vuprosi za da se pouspokoq malko!
    1.Na vas redovno li vi idva,ili v pove4eto slu4ai vse vi zakusnqva s 4-5 dni?
    2.Normalno li e da zakusnqva s 5-6 dni po4ti vseki put?
    3.Predi da vi doide 4uvstvate bolki v krustta,gurdite i dolu pri korem4eto ili ne?
    Mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi otgovorite!

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    1.ми моя за 6 години така и така не се нормализира.. ходих по гинеколози какви ли не изследвания на хормони , ехограф и т.н... и вси4ки са на мение 4е съм добре... просто ми обясниха 4е съм от този тип жени които се влияят мн от външните условия.. напрегнатост време и т.н.... затова НЕ МИ ИДВА все в 1 и съща дата (т.е.лунния цикъл)... закуснява или подранява с 3-4 дена ... ее имало е и месеци които си идва нормално предимно и видимо лятото ...... а ТЕЗИ МЕСЕЦИ С ПРЕХОДА С ВРЕМЕТО ЗА ВСИ4КИ СЕ ИЗМЕСТВА ПОНЕ МАЛКО... това е нормално...
    2. зависи но за мен ли4но е нормално И СЛАВА БОГУ 4Е ИДВА ТОВА Е ПО ВАЖНО
    3. а доколкото до болките те пак са индивидулани , братов4едка ми се скъсва от болки преди цикъла... аз по време на него а най-добрата ми приятелка обикновенно един или два дена след него я боли за кратко
    болките са нормално нещо.. аз ли4но не пия нищо за тях (еее само когато припаднах ми дадоха два бускулизина ина4е вси4ко бе6е ОК )

smacky_f
    Guest
    zdravei!Az ne znam na kolko godini si.Po princip e normalno parvite 2 godini da ne ti idva redovno.Makar 4e na men o6te mi zakasnqva po malko ili mi idva po-rano.Tai 4e don't worry!

bulgarche-to u ladi_bird
    Guest
    Ae toka t izakusnqva vinagi s po 5-6 dni...to nzachi ne e zakasnenie. Prosto..ti idva po-kusno otkolkoto na ostanalite
    Ivninqvam se 4e pi6a na kirilica,ama shte se opravdaq s jenata

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от smacky_f
    zdravei!Az ne znam na kolko godini si.Po princip e normalno parvite 2 godini da ne ti idva redovno.Makar 4e na men o6te mi zakasnqva po malko ili mi idva po-rano.Tai 4e don't worry!
    da i pri mene e taka!ve4e 5-ta godina mislq 4e mi e i ne mi e mn mn v red!ama to 6tom vseki pyt ti zakysnqva s 4,5 dena zna4i ti idva kakto si trqbva.ti prosto si si vyobrazila 4e trqbva da ti doide po-rano!spoks!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    [quote="bulgarche-to u ladi_bird"]Ae toka t izakusnqva vinagi s po 5-6 dni...to nzachi ne e zakasnenie. Prosto..ti idva po-kusno otkolkoto na ostanalite
    [quote]
    И аз това исках д кажа-просто е нолмално да има цикъл до 35 дни. Така,че споко-ако ти идва на 32-33 дни не значи,че ти закъснява!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    a otnostno bolkite ne me pitai prosto kvi bolki izpitvam az!udrq me na vsqkade-v kryst,v bybreci za kvoto se seti6.az v dnite predi da mi doide sam v mn lo6o systoqnie!takava bolka kakvato az izpitvam edva li nqkoi q ima sy6tata!taka 4e pak ti kazvam spoks!piiva6 si hap4enca i tva e!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен
    Град
    SF
    Ами на мен общо взето всеки месец ми се измества с поне 2-3 дни, понякога идва и 2-3 дни по-рано, зависи примерно от времето и дали съответния месец съм била на някви диети или съм пила пове4ко витамини. Щот съм забелязала 4е ако пия витаминки редовно и ми идва няколко дни по-късно..

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от radito
    a otnostno bolkite ne me pitai prosto kvi bolki izpitvam az!udrq me na vsqkade-v kryst,v bybreci za kvoto se seti6.az v dnite predi da mi doide sam v mn lo6o systoqnie!takava bolka kakvato az izpitvam edva li nqkoi q ima sy6tata!taka 4e pak ti kazvam spoks!piiva6 si hap4enca i tva e!
    hahahaha,udrq me v kryst, v bubreci...Tva mnogo stra6no bilo bre,4e eak do krysta se stiga!

Guest
    Blagodarq vi 4e otgovorihte!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Tri vupros4eta

1.Na vas redovno li vi idva,ili v pove4eto slu4ai vse vi zakusnqva s 4-5 dni? zakusnqva mi
    2.Normalno li e da zakusnqva s 5-6 dni po4ti vseki put? DA
    3.Predi da vi doide 4uvstvate bolki v krustta,gurdite i dolu pri korem4eto ili ne?
    men adski me boli korema purviq den-daje ne hodih na a=daskalo minalata sedmica v srqda

на мен редовно ми идва!да е имало един два пъти да е подранил или закаснял
    ми нормално е!при смяната на времето може също да се промени времето , когато ще ти дойде
    мии мн често ме боли!нормалноо е

Мега фен Аватара на koalka
    Има на мен обикновено ми закъснява,не ми е редовен,но на тази възраст е нормално.Ами мен първият ден ме боли корема,а после не....

Guest
    1. izchislqvam si go kato izvadq 3 dni ot datata na prednoto idvane.. pri men e taka
    2. ami.. pogledni matematicheski na neshtata: nqma nujda da ti syvpada DATATA. vyprosyt e da e na ravni intervali. ne znam dali me razbra
    3. pri vsqka jena e razlichno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    1.Na vas redovno li vi idva,ili v pove4eto slu4ai vse vi zakusnqva s 4-5 dni? еми.. преди ми идваше редовно, но когато лятото се сменяше с есента, ми позакъсня с няколко дена и сега цикъла ми се измести малко назад, но си идва редовно вече
    2.Normalno li e da zakusnqva s 5-6 dni po4ti vseki put? еми.. не е като да е много ненормално според мен в тази наша тийнейджърска възраст
    3.Predi da vi doide 4uvstvate bolki v krustta,gurdite i dolu pri korem4eto ili ne? болки в гърдите - не точно, просто наедряват, в кръстта - не, а при коремчето - да, точно деня преди да ми дойде
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си