- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete mi mnogo vi molq!!!
eto q i moita istoriq: zna4i ot 2 godini si haresvam edno mom4e ot moq kvartal. toi sa6to me haresva oba4e go e sram da mi go priznae pak i osven tova mnogo se vliqe ot priqtelite si a az ne sam v osobenno dobri otno6eniq s tqh i osven tova mnoo gadno go naranih. minalata sabota bqh na disko s edna moq fr i toi be6e tam i mi kaza zdr a az napraih na udarena i ni6to ne mu kazah posle toi doide do men a az izbqgah. posle tancuvah s edno mom4e i se celuvahme i toi vidq i mu stana mnoo gadno!!! sega ne smee da me pogledne i se podminavame kato patni znaci. mnoo tapo postapih nz za6to go napraih moje bi za da go nakaram da revnuva i az nz i sa sajalqvam a spored men ve4e trqbva da si pogovorim za nas no nqmam smelost sram me e da go
pogledna!!! molq vi pomognete mi !!!! mersi predvaritelno![]()
Nikoga ne gubi6, kogato obi4a6! Vinagi gubi6, kogato podtiska6 4uvstvata si!!!
Е по-добре ще е да отидеш при него и да му обясниш.Не е нужно да го гледаш в очите,ако ще ти е толкова неудобно.Но му кажи,че харесваш него,а не оня от диското примерно.Кажи му,че си го направила за да ревнува,и съм сигурна,че ще се зарадва и ще ти прости.Просто не оставяй нещата така-да си пропуснеш шанса за една хубава връзка и завинаги да останете да се гледате на криво и да не си проговорите.Отиваш и му обясняваш,без страх,без срам.По-зле няма да стане![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
без да се обиждаш,ама тва е глупава постъпка,май мн мн не го обичаш щот така правиш.
sam ne moga :P
mersi mnoo 6te te poslu6am!!!! :0Първоначално написано от Sarabi*
spoko ne se obijdam ot takiva ne6taПървоначално написано от ODB36
az mnoo go haresvam i iskah da go nakaram da revnuva vapreki 4e e tapo no karai mersi i na teb
![]()
amii az bqh g/d v takova polojenie i znam kolko ti e kofti v momenta.....spored men shte e dobre ako se sblijish s priqtelite mu
i im
kajesh kolko go obi4ash...sled akto kazvash 4e se vliqe ot tqh....opitai moje i da staneuspeh
mersi mnooПървоначално написано от {Sweety_f}
![]()
Ами...най-добре ще е да говориш с него...Но той трябва да е наясно,че ако иска нещо да стане не трябва да се влияе от приятелите си,а да има собствено мнение за нещата...
dam suglasnaПървоначално написано от koalka
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
mersi mnoo za savetaПървоначално написано от koalka
![]()
i na teb blagodarqПървоначално написано от summer_04
![]()