- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Slim_Shady
Здравейте! Искам да ви помоля за съвет. Та от две години харесвам едно момче. Преди беше в моето даскало, но след това се измести, и от тогава съм го виждала много рядко. Нарочно пропускам подробностите, защото те са твърде много, а и ще ви се сторят прекалено нереални.Та това момче беше на екскурзията до една планина, беше на едно състезание в София (където истински се ужасих, че го видях, защото и двамата не сме от София), както и на едно състезание по География (тук излъгах по какво е състезанието де
). Та за последен път го видях на първи ноември на манифестацията... Сестра му е в един клас с моята, а аз на моята не мога да й кажа, че го харесвам, защото не само ще го отнеса, но и тя ще се раздрънка и ще каже и на сестра му!!! Сериозно, незнам какво да правя, затова се обръщам към вас: как мога да се запозная с това момче, без да се налага да намесвам сестра си!!! Ааа темата е адски убита, и знам че просто повечето ще ми теглите майната, но ви моля за малко разбиране!
Еми логично еследващия път като го видиш просто отиди при него и се запознай
Близко е до ума!
![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
"Просто иди при него и се запознай"..Хич да не е отиваш и викаш "Мараба,приятно ми е"Дрън та пляс..Не е просто толкова колкото звучи..Пробвай с връзки,например помоли сестра ти да те запознае с неговата и от дума на дума ще се запознаеш и с него..пък може и директно при него да идеш..Вече си е тфое решение но не мисля,че твоето е проблем..По-скоро не си имала възможност да се запознаеш с него..Айде успех
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Ами виж...освен,ако не го видиш без да намесваш сестрите ви просто няма как да стане.Трябва пак да го видиш или да кажеш на сестра ти да бъде по-дискретна.Е,все пак сестра ти е.Ако я помолиш.