.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Hybrid View

Save Yourself
    Guest
    Няма да му се даваш на това говедо! Тегли му едни майни и го прати по дяволите! От ясно, по-ясно е, че е с теб само заради секса и заради нищо друго.
    Аз май съм ти била рекорда - предлагали са ми на втората среща (при положение, че ми беше първо (нещо като) гадже. Какво направих ли?
    Бих му такива шутове, че повече не посмя да ме погледне.
    Жените си имат достойнство и не всички са курви, както мислят повечето момчета, а дори и да си мислят така НИЕ (жените) трябва да ги сваляме на земята, за да не хвърчат толкова из облаците.

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    vse pak hodite samo ot 4 dni...!tva ne ti li govori ne6to?qvno namereniqta mu kum teb sa svurzani sus sex i ni6to drugo,kvo drugo da ti kaja.6tom ne iska6 prosto ne go pravi,ako mom4eto durji na teb 6te se suobrazi s tvoeto jelanie i 6te po4aka tolkova,kolkoto e neobhodimo!
    Не мисля че е така...какво като ходят от 4-ри дни? Щом не го иска да не го прави...но и това е част от връзката и заради това може да го загуби. Ако му се чака да чака...
    Ти така ли правиш? Чакаш да минат определен брой дни и тогава правиш следващата крачка ли?
    ne sa6o,az 4akam da mine vreme,za da sum sigurna v tova,koeto iskam da napravq i sum tvurdo ubedena,4e 4 dni ne e dostatu4no vreme za takova seriozno ne6to!nz kak e pri teb,no az sum na toq princip...
    Е да...вярно е че си твърде несигурна в това което искаш
    4-ри дни...що да са малко? Ако усещаш че "трябва" да го направиш няма ли да го направиш?
    Ти по колко време чакаш, за да си сигурна в това което искаш, това което искаш да направиш и в това коелко си твърде убедена?

Сега...може да се каже че те питам, но по-скоро се заяждам
    dobre,az puk predlagam da minem na li4ni predi celiq forum da ne e vidql razgovora,koito i bez tva stana ob6testveno dostoqnie.ne e nujno vsi4ki da mi 4etat za nesigurnostite mi,vse pak... ne misli6 li?
    Че що бе? Мен не ми пречи да пишем Аз нямам с какво толкова да се изложа (май)...пък твойта чест...ще я защитя достойно, ако се наложи
    boje,sigurno vsi4ki ni 4etat i ni raznasqt sega...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    vse pak hodite samo ot 4 dni...!tva ne ti li govori ne6to?qvno namereniqta mu kum teb sa svurzani sus sex i ni6to drugo,kvo drugo da ti kaja.6tom ne iska6 prosto ne go pravi,ako mom4eto durji na teb 6te se suobrazi s tvoeto jelanie i 6te po4aka tolkova,kolkoto e neobhodimo!
    Не мисля че е така...какво като ходят от 4-ри дни? Щом не го иска да не го прави...но и това е част от връзката и заради това може да го загуби. Ако му се чака да чака...
    Ти така ли правиш? Чакаш да минат определен брой дни и тогава правиш следващата крачка ли?
    ne sa6o,az 4akam da mine vreme,za da sum sigurna v tova,koeto iskam da napravq i sum tvurdo ubedena,4e 4 dni ne e dostatu4no vreme za takova seriozno ne6to!nz kak e pri teb,no az sum na toq princip...
    Е да...вярно е че си твърде несигурна в това което искаш
    4-ри дни...що да са малко? Ако усещаш че "трябва" да го направиш няма ли да го направиш?
    Ти по колко време чакаш, за да си сигурна в това което искаш, това което искаш да направиш и в това коелко си твърде убедена?

Сега...може да се каже че те питам, но по-скоро се заяждам
    dobre,az puk predlagam da minem na li4ni predi celiq forum da ne e vidql razgovora,koito i bez tva stana ob6testveno dostoqnie.ne e nujno vsi4ki da mi 4etat za nesigurnostite mi,vse pak... ne misli6 li?
    Че що бе? Мен не ми пречи да пишем Аз нямам с какво толкова да се изложа (май)...пък твойта чест...ще я защитя достойно, ако се наложи
    boje,sigurno vsi4ki ni 4etat i ni raznasqt sega...
    Защо толкова да "ни" разнасят? Защо "нас"? К'во толкова има написано? А и мислиш ли че много хора са го прочели? Пък ебе ли те?

Послушай инстинкта си!Ако го искаш го направи, ако нещо ти подсказва, че е с теб само заради това по-добре го зарежи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си