.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Priqtel ili ne ??

Град
    VaRNa

Priqtel ili ne ??

Здрасти на всички пичове и пички !!!!Имам едно въпросче... или поне да ми дадете съвет.
    Имам един приятел, който скоро го заряза гаджето.... има и едно момиче от "нашата" компания, което харесвам(или поне така си мисля)... ама ми се струва че и той я харесва. Та важното е: Днес той ме КОМПРОМЕТИРА пред нея!!! Никога не бих направил такова нещо, дори супер много да харесвам момичето... се пак той ми е приятел, a момичета много!!! Какво да направя ? Да се скарам с него или да забравя момичето ?!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Град
    Constantinopole, Byzantium

®

Razbira se che trqa da go smachkash....trqbva da ima majka solidarnost vse pak, kvi sa teq neshta...zaradi nqkakva koqto ne poznava izobshto da te izlaga teb, deto si mu priqtel sigurno otkrai vreme?!
    Bahti neshtastnika...
    Ne vij, zaradi jena moje da napravish vsqkakvi jertvi, ama tochno v toq sluchai...

Guest

Re: ®

... и рече господ...

...
    Цитирай Първоначално написано от drR
    Razbira se che trqa da go smachkash....trqbva da ima majka solidarnost vse pak, kvi sa teq neshta...zaradi nqkakva koqto ne poznava izobshto da te izlaga teb, deto si mu priqtel sigurno otkrai vreme?!
    Bahti neshtastnika...
    Ne vij, zaradi jena moje da napravish vsqkakvi jertvi, ama tochno v toq sluchai...

Guest
    Благодаря

Guest
    Момичета в живота доста ще има, но добрия прител лесно не се намира.Важно е ти да го усъзнаеш той го прави несъзнателно та товае е момиче хормоните го блъскат яко.И май кръвта му не е в горната глава

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момичета в живота доста ще има, но добрия прител лесно не се намира.Важно е ти да го усъзнаеш той го прави несъзнателно та товае е момиче хормоните го блъскат яко.И май кръвта му не е в горната глава
    точно така няма смисъл да се карате за момиче или и 2та я оставете или който тръгне с нея другия няма да се сърди и такам
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

ami manqk toi sa e izgovril naprao s teb ...edinstfenata loi4na reakciq ot tfoq strana sega e da mu 4upi6 zurlata i si4ko 6te se oprai
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest

Re: Priqtel ili ne ??

Според мен, ти си хомосексуален.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си