.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Град
    Blagoevgrad

Той го иска, а аз не съм готова

Ходя с едно момче oт 4 дни. Аз съм на 16,а той на 19. Харесваме се от няколко месеца, но по-рано беше разпитвал една приятелка дали правя секс. Сега преди да тръгнем го попитах дали не му е само заради секса и той каза-не.Много намеци ми прави за секс, дори не иска да се целуваме много, защото се възбужда. Аз не съм готова все още и му казах ако иска да си задоволява нуждите с други момичета, но да не иска това от мен все още. Но той каза, че не иска така. Не знам какво да правя, дали изобщо да му вярвам че не му е само заради секса. дали да скъсамеее но аз не искам много си го харесвам и искам да съм си с него,супер яко ми е. Моля ви даите ми съвет
    Плачи тихо, смей се високо!
    Обичай силно, отмъщавай жестоко!
    Не вярвай на нищо, което чуеш,
    не казвай всичко, което знаеш!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Все пак ходиш с него само от 4 дни.Не смяташ ли че той мааааалко избързва и най-вероятно ходи с теб само заради секса Неей да му се връзваш още отсега,прекарайте ПОВЕЧЕ време заедно най-малко месец,което според мен пак е малко.Ако не е с теб само за секс ти ще разбереш това като останете доста време заедно и когато можете да си споделяте всичко и без да ви се налага да задавате въпроси относно връзката си по форумите.Знай,че секса е последната стъпка към любовта(ако изобщо го обичаш де)

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Той го иска, а аз не съм готова

spored men iz4akai da minat 2-3 meseca=ako te obicha istinski 6te bude s teb,ako te ostavi znachi e bilo zaradi sexa.s moq prietel hodihme 11 meseca predi da go naravim.taka 4e ni6to nqma da mu stane

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Все пак ходиш с него само от 4 дни.Не смяташ ли че той мааааалко избързва и най-вероятно ходи с теб само заради секса Неей да му се връзваш още отсега,прекарайте ПОВЕЧЕ време заедно най-малко месец,което според мен пак е малко.Ако не е с теб само за секс ти ще разбереш това като останете доста време заедно и когато можете да си споделяте всичко и без да ви се налага да задавате въпроси относно връзката си по форумите.Знай,че секса е последната стъпка към любовта(ако изобщо го обичаш де)
    taka si e!ama myjete na taq vyzrast mislqt mn za sexa!ako 6e ti e za 1-vi pyt mu kaji 4e ne si gotova o6te i taka!ako dyrji na teb 6e te razbere!pyk i ti kaka moje6 da mu kaje6 da si zadovolqva nujdite s druga dokato ti ve4e stane6 gotova!po-golqma prostotiq ne sam 4uvala!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    SOFIA
    =D> =D>

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    taka si e!ama myjete na taq vyzrast mislqt mn za sexa!ako 6e ti e za 1-vi pyt mu kaji 4e ne si gotova o6te i taka!ako dyrji na teb 6e te razbere!pyk i ti kaka moje6 da mu kaje6 da si zadovolqva nujdite s druga dokato ti ve4e stane6 gotova!po-golqma prostotiq ne sam 4uvala!
    Let The BEAT Control Your Body

За мен момче, което обича или най-малкото харесва някое момиче, дори не би споменавало за секс....
    аз и приятелката ми го направихме за първи път на шестия месец, като тя го поиска а не аз според мен тези неща се правят когато момичето пожелае и когато то е готово.... ние момчетата винаги имаме желание
    но както прочетох малко по-горе, наистина секса е последната стъпка към любовта...
    за мен това момче е с теб само заради секса.. съжалявам, че ти го казвам но такова е моето мнение... още повече щом е разпитвал дали правиш секс или не?!!??! ... кви са тия глупости....глупак...?!?!?!?
    преценяй внимателно за да не се получи така, че в един момент да останеш излъгана...

Тъпи филми...О,Господи,не съм готова....А дали ме обича?А дали не е с мен само заради секса...О,Боже,какво да му кажа....Ами не искаш да се чукаш с него-не искаш....Защо питаш няк`фи хора тук колко време да чакаш,да го правиш ли...т.н.- казваш му "Нямам намерение да се чукаме,в този случай зависи от мен...Ако държиш да се чукаш с мен,а не просто да го напъхаш на някой...Ще чакаш аз да благоволя.Ако не- да го духаш"
    И това е....Ся никой няма да ти казва кога да спиш с приятеля си....
    Еби му майката, яко сте зле...
    кви са тия разсъждения ??!?!?!? то по твойта логика направо няма нужда от сайта .... нима е ненормално да се колебае и да търси съвет?
    вместо да се опиташ да я разбереш, ти се правиш на интересен.. вместо да пишеш подробни глупости, пробвай да се замислиш малко за отношенията между хората... аман...

Сексът не беше ли естественото продължениена една обич,харесване и привързаност?
    Мамка му,всичко се побърква...
    естествено продължение е, но не трябва да има натиск от страна на момчето... това имах предвид...

Мега фен Аватара на koalka
    Ако искаш го прави,ако не искаш-недей.И секса не трябва да е просто едно чукане...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми за 4 дена май детето мн е загоряло хаха не в същност когато ти си готова и когато искаш . ни най-малко трябва да се влияеш от него... а още пове4е 4е е твърде рано... даже да го споменава пред теб... незнам но си мисля 4е мом4е което те уважава и поне малко държи на теб не би искал секс още 1-2 месеца след като сте тръгнали.....след това може и да изкаже желание... но дали ще го огрее зависи от теб! ... аз ли4но не бих му вярвала много........

Guest
    Abe vie ludi li ste weee?Tupi puberi!Horata pravqt sex bez da se poznavat za po edna no6t,vie ste gadjeta,a ne se praskate!Deca!Ako si devstvena-da,no ako ne si e prosto skandalno!A puk 4uh,4e nqkoi se izcepi,4e sexut bil poslednata stupka na lubovta!Purvo sex moje da se pravi i bez lubov,vtoro sexut e purvata 4ast ot lubovta,ako moje da kajem vuob6te,4e sexut e 4ast ot lubovta!Ne razsujdavajte kato srednovekovnici!Vse pak ne ste li 4uvali za sexual revolution ili jiveete v minaliq vek!?!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe vie ludi li ste weee?Tupi puberi!Horata pravqt sex bez da se poznavat za po edna no6t,vie ste gadjeta,a ne se praskate!Deca!Ako si devstvena-da,no ako ne si e prosto skandalno!A puk 4uh,4e nqkoi se izcepi,4e sexut bil poslednata stupka na lubovta!Purvo sex moje da se pravi i bez lubov,vtoro sexut e purvata 4ast ot lubovta,ako moje da kajem vuob6te,4e sexut e 4ast ot lubovta!Ne razsujdavajte kato srednovekovnici!Vse pak ne ste li 4uvali za sexual revolution ili jiveete v minaliq vek!?!
    то си зависи от 4овека и дале4 не сме много пубери! и предпо4итам да живея в миналия век отколкото да ме ебеат на всеки километър! щото да го правиш с някой за 1 ве4ер или с 4овек който се познавате от 1 ден е адски ш*бано

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ще поясниш ли как хем го харесваш, хем ако му се е.бе го пращаш при други? Относно питането ти - все пак си девствена, категорично изчакай, при това по-продължително. Очевидно, щом се двоумиш, значи не си от момичетата, за които девствеността е нещо, от което спешна трябва да се оттърват, следователно изчакай! Все пак, ако не беше девствена и на 18+ години нямаше да е кой знае колко ненормално да го правите на 4 ден, а дори и по-рано, но в твоя случай - девствена и на 16, ами - изчакай.
    П.С.> Учудващо е, че точно аз ти давам този съвет, след като допреди година-две бях твърдо "ЗА" това, жените да се е.бат максимално рано, но явно вече и годинките си казват думата и съм станал по-морален (поне по форумите).
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    Бургас
    недей още нищо не прави . не късай с него не можеш да си сигурна , ако му е само заради това ще те зареже до месец-два ако издържи 3 месеца тогава вече давай

Guest
    sao zaradi sex-a e spored men, ne riskuvai

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    OMG
    изтъпяваме ей ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Ма що си мислите че изобщо мъжете трябва да търсят нещо друго освен секса?
    2т. системно

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ма що си мислите че изобщо мъжете трябва да търсят нещо друго освен секса?
    Щото още са малки и немогат да осъзнаят някой работи.

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    то си зависи от 4овека и дале4 не сме много пубери! и предпо4итам да живея в миналия век отколкото да ме ебеат на всеки километър! щото да го правиш с някой за 1 ве4ер или с 4овек който се познавате от 1 ден е адски ш*бано
    =D> =D> =D>

Опитва се да те използва само за секс. Какво правиш с 19 годишен, а ?
    2т. забрана за ползване на профил

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    ee tq e na 16 ,k'vo???

Guest
    направи му една чикия да се успокои тоя твой човек

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    ee tq e na 16 ,k'vo???
    А според теб не иска ли едното чукане от нея ? На 16 не могат момичетата да се ебат в дупето. Това на какво прилича ?
    2т. забрана за ползване на профил

Da ti kaja do nqkude sum suglasna s teb!Ve4e gi nqma tezi intimni otno6eniq mejdu dvama du6i.Ve4e lubovta i seksa zaedno mn rqdko se sre6tat!Ako tq e devstvena naistina smqtam 4e trqbva da go napravi togava kogato tq e gotova.Ina4e ve4e seksa ne se priema 4ak taka...Si4ko jivo se ebe.Nali sum hodila na partita v mn dr gradove i gi znam kvo sa praqt-momi4eta i mom4eta se celuvat bez da se poznavat,momi4eta s momi4eta i t.n. bluskat se kum toaletnite...pfff

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си