Така ми имам проблем както всички хора....
много ме е срам да говоря за това за което ще ви споделя.....
имам зачервяване и пъпчици по половите си органи....вагината....в момента малко ме пари и сърби и имам жълтеникаво гадно миризливо течение сигурно са гъбички....срам ме е да отида на генеколог или ме е страх и аз не знам какво знам че ще стане и по лошо ама....
аз съм на 16 бихте ли ми препоръчали къде да отида във софия на генеколог и могали сама без родителско тяло чрез направление да отида
oh i az popitah su6toto! samo 4e mene ne me pari i surbi ami prosto imam bqloto-jultenikavo gadno merizlivo te4enie i ne znam kakvi hap4eta da si vzema ako moje izob6to da si vzema nqkvi bez da hodq na ginekolog!?
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Da vi kaja momi4eta 4uvala sam 4e tova te4enie se poqvqva kogato izmrazni6 , nastini6 ili ot studa ,no nz kakvo da vi kaja... Ili ako skoro ste ste pravili sex i ot tam da se e polu4ilo nqkvo razdraznenie ..Abe nai- dobre si e da se posavetvate s lekar![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Я стига глупости - появи ли ви се такова те4ение бягайте на гинеколог. Няма "Срам ме е". СЕга може да не ви се струва някво фатално, но ако не се лекува, може и много лоши последствия да има. ГИНЕКОЛОГ!!!![]()
![]()
Робинята на Quench
ami da.re6enieto e samo ginekolkog.vsqkakv opit za samole4enie bi bilo nerazumno,a i moje da dovede do po-seriozen problem.ami v sofiq ima mn ginekolozi no ot li4en opit ti kazvam 4e ne vsi4ki za dobri v to4no tazi oblast-gabi4kite.dokolkoto znam tazi klinika na bratq todorovi na pette kio6eta e mn dobrai dolkolkoto znam pregleda si ostava mejdu teb i ginekolkoga,taka 4e roditelite ti nqma da razberat.no za tazi klinika znam 4e ne raboti sas zdravnata kasa,poradi tazi pri4ina e skapi4ko tam...no za smetka na tova tozi lekar si razbira ot rabotata....spored men e po-dobre da otide6 vednaj pri dobar lekar(vapreki 4e vzema skapo)otkolkoto da se motae6 pri razli4ni ginekolozi...koito nqma da podhodqt dostata4no seriozno na problema ti
![]()
![]()
Искам да кажа че и аз имам същия проблем, и си мислих че може да е това, но все още не съм сигурна, защото аз имам само 1 партньор и тои е имал само една партньорка(мен)което е 100% сигурно.
аз си мислих че има вероятност дае от бръсненето защото дефакто свалят един слой кожа при бриснене и когато съм с прашки ме прежулват на нежната кожа.А и може да е от пияната за бруснене или от де да знам и аз![]()
![]()
При мен има течение, сърбеш от време на време който като се почеша и почва да ми пари и да ме боли и е мн гадно![]()
Нз ако някой може да ме посъветва нещо освен ходенето на генеколог...
Аз ще отида знам че ще е най добре но часът ми е след време а ако до тогава има някой който го е преживал да сподели![]()
Ако някой има компетентно мнение![]()
няма друго решение.Първоначално написано от ххх
докато отидеш можеш да си правиш евентуално запарка от лайка, да облекчи сърбежа, но няма да се излекуваш.
и отивай по-скоро, че да не вземе да стане хронично, а тогава вече си е е*бало мамата.
алелуя.