.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Целувахме се и излизаме заедно,но той обича приятелката си

Моля ви помагайте,много съм объркана Запознахме се с едно момче в скайп и тъй като си допаднахме много започнахме да излизаме на кафе с негови приятели.Той си има гадже,но когато и да ми се обади аз не мога да му откажа да се видим.Вчера отидохме в тях и останахме сами щото приятелите му отидоха в др стаи.Аз не преприех нищо и гледах да съм колкото се може по далеч от него,но в един момент той ми каза "Ела и седни при мене,това което ще се случи трябва да си остане м/у нас..." и започнахме да се целуваме.След около 1 час той ми написа смс "Много извиняваи,но отношенията ни трябва да си останат така за момента.Да забравим какво се случи,защото много обичам приятелката си..."Какво да правя има ли изобщо някакъв смисъл да го чакам или да се виждам с него след като я обича но ми показа и че не е безразличен към мен...
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

Голям фен
    tazi celuvka opredeleno ozna4ava 4e ti ne si mu bezrazli4na,no pak qvno toi haistina haresva gadjeto si.po dobre se saglasi s nego i mu kaji 4e tazi celuvka naistina e bila gre6ka.a pak za v bade6te ne se znae kakvo moje da stane-toi moje da si promeni mnenieto i da re6i 4e iska da bade s teb
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    tazi celuvka opredeleno ozna4ava 4e ti ne si mu bezrazli4na,no pak qvno toi haistina haresva gadjeto si.po dobre se saglasi s nego i mu kaji 4e tazi celuvka naistina e bila gre6ka.a pak za v bade6te ne se znae kakvo moje da stane-toi moje da si promeni mnenieto i da re6i 4e iska da bade s teb
    Е да ще се съглася...Какво друго ми остава
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    С риск да те заболи...

Постави се на мястото на тази негова приятелка.
    Хайде да речем, че нея я сполита внезапна смърт. Той е тъжен и самотен, а ти го утешаваш. Едното води до другото и вече сте заедно. Би ли могла някога да му имаш доверие, като знаеш как сте се запознали? Как ще ти прозвучи това "излизам с аверите на кафенце"? Обзалагам се, че сянката на съмнението мигновено ще нахлуе в съзнанието ти.

Моят съвет: остави го на съдбата му.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Треа се наложи да го забравиш....колкото и гадно да ти е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Той пичът явно не знае какво иска. А ти какво искаш? Ако искаш него - действай. В този форум си даваме съвети за нас си дето сме тук, а не за евентуалните гаджета, приятелки и т.н. Няма гомомента да се поставиш на нечие място в живота. Ти си на собственото си място и правиш това, от което на теб ще ти е добре. Та значи, ако го искаш, направи всичко необходимо да го имаш. Като начало обаче, аз на твое място не бих отговорила на нито един постинг или заговаряне от негова страна поне няколко дни, за да разбере, че не си "онова нещо дето е под ръка като я няма приятелката". Накрая ако те попита какво има, просто кажи, че не обичаш да се занимаваш с момчета, които не са наясно със себе си. Ако толкова обича приятелката си да е стоял при нея ид а не те е целувал. Ако пък иска да бъде с теб ще се замисли малко ще му се наложи да те уважава повече и да се съобразява с теб, а не да те подхвърля както му харесва.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Миличка, много често се случват подобни неща и в повечето случеи са нищо не значещи моменти на някакво удоволствие, било то целувка или нещо повече. Не се задълбавай и не се меси в отношенията им... Това е моя съвет... И не се измъчвай напразно... толкова много неща те чакат, че ако започнеш от сега да се тровиш с подобни индивиди, които не знаят какво искат и не мокат да мислят с главата си... Остави нещата така и се отдръпни. Той не заслужава да се мъчиш!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Откажи се от него!Дори и да се съберете някога би ли му имала доверие при условие, че докато е бил с това момиче му е изнверявал с теб?Би ли могла да бъдеш сигурна, че и с теб няма да постъпи така!Просто няма смисъл да се занимаваш с него

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Треа се наложи да го забравиш....колкото и гадно да ти е
    и аз така мисля
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    pak kato ne te e .... golqma gre6ka e napravil

Мега фен Аватара на koalka
    Оооо да,много я обича,за това се целува с друга.Абе,я стига.Доста преувеличава.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Оооо да,много я обича,за това се целува с друга.Абе,я стига.Доста преувеличава.

Napulno sum suglasna
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен неговото "безлазличие" се основава на факта, че в онзи момент, когато те е целунал, той чисто и просто е търсел физическа близост поради някакво моментно привличане или любопитство от това "как е с теб?" по мое мнение той няма трайни чувства и както и сам те е предупредил, няма да предприеме нищо за да формирате някаква връзка.
    няма лошо в това да продължите да се виждате, но избягвай всякаква близост и ясно му покажи, че гледаш на него само и единствено като на приятел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си