Ммм, абе и аз не мисля, че всички мъже мислят така. Веднъж с приятеля ми гледахме някакъв форум и точно на тоя девиз попаднахме, и той вика: "Това е абсолютна простотия. Изобщо не е вярно." Той си бие чикия: "Веднъж - два пъти в месеца, само за да отбия номера, за да не ми е напрегнато едно такова цял ден, ако се възбудя от нещо. Не ми доставя удоволствие"
Той така ми казва, не ме лъже... Абе де да знам, различни хора, различни мнения.
Та сори, че се отклоних от темата. По въпроса:
Еми ти го правиш отскоро. Още не си навлязъл в нещата. Отделяйте повече време на любовната игра, на възбудата... Сексът не е само тряскане. Виж, ако свършваш при чикия, значи си ок. Ако тя се е разплула като амеба и не дава никакви признаци на живот, а да не говорим за удоволствие, тогава много ясно, че няма да свършиш. Ама ако тя те възбужда, яко ви е... тогава вече незнам
Сериозно ли го питаш и той си признава. Аз не получавам отговор на подобен въпрос,защото нямало значение. то наистина няма-е,не ми е приятно като си го помисля,но не съм наивна,че да речем ако не правим секс 1 месец ще седи просто така. Добре е,че това не влияе на сексуалното му желание!