.

Виж резултатите на анкетата: Веселите пейки или Задимените кафета?

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пейки!

53 63,86%
  • Кафета!

30 36,14%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Фен
    Град
    varna
    peikite.... mnoy po -veselo e ... moje6 da vika6 navolq... pyk vuv bar4eto pak moje ama trq da se syobazqva6 s drygite hora... ako e mnogo stydeno togava sym na kafence

Фен
    Град
    София
    Пейки!Но като е мн студено или се събираме у някой или сме в близката кръчма...ъм сладкарница

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    за зимата предпочитам кафетата. Когато почне да се стопля...минавам на "Веселите пейки" :P
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Ами аз май предпочитам кафенетата. По- комфортно се чувствам там, но то
    е по- важно с кого си, а не къде си, така че и по пейки мога да си виса, не е проблем. Все пак ако имам право на избор, кафето.

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    зиме,лете стига да има желание и пиене пейката е за предпочитане.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

От много отдавна си вися по пейките,яко си е,затва гласувам за пейките,на кафе ходя от време на време.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    peiki , ama sq prez zimata mai 6e za4estim po kvartalnite kru4mi
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Само кафета,ако не ми се ходи до кафето съм на пейка,иначе само в кафене!

Мега фен Аватара на machoka
    Начина на пиене на вино те прави пръв пияница или културен човек... като се замислиш..
    едно е да изпиеш бутилка вино на пейка, друго е да си в клуб ,в подходящата обстановка, да ти свири някоя джаз формация на сцената до теб, осветлението да е приглушено и да можеш да се насладиш на някой блус с приятелката в тази разтапяща обстановка..

.. а не просто да седиш и да се наливаш на някоя пейка -> е, не че е лошо НЯКОЙ път да се случи - но превърне ли се в навик, човек трябва да се замисли според мен.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ааа, мачок, както има разни изсикани джаз клубчета и гнусни кафета, така има и полянки по парковете и ... почти изискани пейки. Например вместо да си отвориш бирата в някое ръбче, си вадиш елегантно отварачката от раницата. И да си довлечеш още една пейка, на която да си сложиш крачоците за по-голямо разтапяне.

Аз... пейки. Не ми пречи да ми е задимено, но просто да ме пече слънчице си е по весело. Освен това не обичам сервитьорки. И обичам зеленко и тревички. И да мога да мърдам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Буут, искам да пия бира с вас с пор на 'почти изискана пейка'

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мм, вярно, че щяхме да пием.
    Ми ще пием бе, питай пора :P

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Когато е лято,гласувам с две ръце за пейките,но вече започна да застудява и предпочитам кафетата.Верно е,че са бая задимени,ама в залите за непушачи се живее
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Начина на пиене на вино те прави пръв пияница или културен човек... като се замислиш..
    едно е да изпиеш бутилка вино на пейка, друго е да си в клуб ,в подходящата обстановка, да ти свири някоя джаз формация на сцената до теб, осветлението да е приглушено и да можеш да се насладиш на някой блус с приятелката в тази разтапяща обстановка..

.. а не просто да седиш и да се наливаш на някоя пейка -> е, не че е лошо НЯКОЙ път да се случи - но превърне ли се в навик, човек трябва да се замисли според мен.
    За пръв път да съм съгласен с теб. И то напълно.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хм...кафе.По-меко ми е и по-удобно.Особено като е студено и се вмъкна в моето любимо кафе и то вътре както е топличко...ммм...размечтах се.Като е топло пак ходя на кафе, но задължително вътре, че няма хора.Зимата е малко задимено, но на мен хич не ми пречи...И по пейки ходя, но по рядко...Все пак около тях няма готини бармани
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    София
    emii da i az sum za peikite obache na toq stud nqmam namerenie da sedq po peikite za tova po kafenca
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Фен
    Град
    Мездра
    Абе къв студ бре ора ако си с яки хора нит студ нит пек забелязваш
    Инак аз съм заклет пръвърженик на пейките \/

Много по-яко е веселата компания да си седнета на пейка или на паментника на съветската армия и лако да си лафите. В кафенето се съобразяваш с другите хора.
    Черен Принц

Супер фен
    Град
    VCHC
    Кой кроманьонец измисли глупавото прилагателно "Весели"?
    Какво може да и е веселото на една пейка?
    Два бетонни тупуза и няколко дървени талпи.
    Зиме лете се си е същото... пейка, под пейка... Не ме интересува особено студ или горещина.
    Разните лъскави кафета натъпкани с кифли си плачат да ги тресне бомбичка.
    Как съжалявам, че до нас няма долнопробно алкохолиганско кръчмееее...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да кажем, че комбинация рулз.
    Понякога ми се ходи на кафе, а понякога ми се кисне на пейка.
    Пейка повече, като цяло.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    бар или клуб най-добре. на тез пейки с шише/бутилка бира/алкохол се чувствам като изпаднал бездомник. друго си е канапето, музиката, хората, атмосферата \/

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]

Хм...за виното ок!Наистина вино изискано се пие по ресторанти и по-лъскави заведенийца (като джаз клуб).Обаче я се замисли...кой нормален човек като седне на пейката, ще изкара бутилка вино и ще почне да се налива?Мисля, че всички са наясно, че виното е...хм...изискано питие и не можеш да си го пиеш на пейките (макар че там всичко е възможно!), и да ти яко и т.н.Виното не еза всеки случай.Докато една биричка в ръката, разчекваш се максимално на пейката и почваш да се кефиш на хората около теб!

Както казаха по-горе в кафенетата и заведенията трябва да се съобразяваш с тези около теб (непознатите), докато на пейките....на никой не му пука, че се държиш като пълен идиот!

Но в Търново например, ако отидеш в някое лъскаво ресторантче (не мога да дам пример, че ся много ми се въртят в главата) и си поръчаш вино ще те помислят за изискан човек!Но ако се метнеш в метъл кръчма и си поръчаш вино, ще те сритат отзад! (което май и е до една степен съвет)Всичко опира до заведението, обстановката, компанията,...дори и музиката, която се слуша в даден момент!Щото в джаз клуба е логично да пиеш нещо по-изискано, но на пейката с импровизирана музика (най-често само гласове) или да ти свирят другарите, ти да пееш и се наливаш с бира...е тва е живота!И независимо от студа си висиш на пейките.

Но и другото яко на пейките е, че можеш да пиеш с компанията по всяко време на деня!Я се изтърси в някое заведение например по обед и почни да се наливаш!Няма ли да те помислят за пияница, вместо за културен човек?
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    в Търново баш съм влизал в някаква рапърска кръчма, а бях с кубинки и всичкооо... и нямаше пиене почти... едвам успях да си изкрънкам два големи савой-а с газирана вода..
    хех...четох историйката! А в коя рапърска кръчма точно си бил?
    Аз говоря за яката кръчма малко по-нагоре от татъра, само че от другата страна на улицата!Има си една много яка тераска, от кяото се вижда паметника с конниците и галерията! Баси как обичам тая кръчма!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

ехххх деееееба значи...

и какво стана сега???

я да го дам другия вариант отиваш някъде, сядаш идва сервитьора и ти си поръчваш една бира, а льохмана се обръща с култовата реплика: "А, путито ко ши иска??"

а я си представи сега една пейка, събрали са се много яки хора, лафа е на 6, бирата се лее, всеки се кефи... и някакво задимено кафе, всички са се сгъчкали на някаква тясна маса, наизвадили си телефоните и се гледат тъпо...

Пейки рулз, а това, че някои са прекалено префурцунени и говорят за джаз клубчета...
    айде да е по-скоро чалга... да не се правим сега на интересни, на мен ми мина мерака да ходя по джаз клубчета преди доста време и беше за кратко, защото там се събираха всички "арт" педали, които са няма такива бездделници и отрепки и цял ден могат да говорят тъпотии и накрая си даваш сметка, че не искаш да станеш артпутка, която само да вади големите претенции и да говори за.. джаз кафенета и не знам си каква атмосфера...
    И с'я к'во стана.. излезе, че на студа, накачулен с якета и шалове за да не измръзнеш - по-добре е да пиеш на пейка, от колкото да влезеш в заведение Трябва да ти кажа, че не всички са артпутки, макар и да се намират от време на време и такива.
    П.с. има и заведения и зали за непушачи - сам знаеш - саона на втория етаж на О'Шипка, да не би да беше зле /само дето МТВ пускаха, ама се преживява някак/..

Супер фен
    За мизерника е радост да мизарства. Ама като влезем в евросъюза ще почнат да зимат такса за посещение на парка и ше ги видя тогава къде ще се свират секви скейтъри наркомани расти и скинари.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си