- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Веселите пейки или Задимените кафета?
И падането на акциза и ДДСто за колите над 300 коня фабрично \/ .
2т. системно
Аз не мога да разбера кфо ги изтъквате тея салони за непушачи, като например, аз не пуша, обаче супер много хора около мен пушат и е абсурд да ги накараш да влязат някъде за непушачи. Следователно и мен ме набутват в задимените си отделения. Друго е на вън трябва само да се мръднеш две крачки, за да не ти влиза дима в очите и той си отлита...
Супер рядко може да се събере компания САМО от непушачи, за да има смисъл да се споменават отделенията за непушачи.
Saatana vittu perkele hate crew!
Едно е бюджета на столична борисова община, друго е европейски вече присъединителен фонд.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
О и аз предпочитам пейКите .. но да иначе сте прави-зимата определено не съм потях,а в някое кафе (макар че гледам да не е много задимено ) или се събираме вкъщи с приятелите![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Най обичам тези кафета, където никой не те гледа странно, не са прекалено претенциозни... НАпример кафето до бившето ми даскало- в колкото и часа да почнеш да пиеш, никога не те гледат странно, защото там ходят все такива леко изпаднали бегъци от училище като теб...
Но иначе, ако трябва да избирам между задимено кафе и пейка, предпочитам първото... Предполагам както свикнеш, така...
Иначе за бирата и пейката..На плажа е най- яко да се пие вечер...Ама то не се брои за пейка...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
бе домашно е най-веселосаберете се компанииика пускате си музичка и т.н
![]()
Определено лятото предпочитам пейките,а не кафетата.Но и те не са за изхвърляне...Но зимата,както повечето казаха,а и също на мен не ми е приятно на студа.Абе айде,колкото и да предпочитате пейките...100% сте стояли на -20 градуса...тая седмица,миналата година,ако си я спомняте!Не ми се вярва.
хахахаха!Подлезите рулират!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Лятото само по пейките в парка заимов , зимата по кафета и игрални зали
Абе в парка Заимов не съм висяла много, ама Борисовата е за предпочитане.Поне няма много хора в определени чсове на деня, не е някво пренаселено!И можеш да се уединиш и да гониш катерици без да те гледат странно!Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
Плюс тва в заимовия парк има твърде много дечурлига-неудобно ми е да пия пред децата!![]()
...и баничкитеПървоначално написано от brain_stew
![]()
Иначе аз само в някво много рядко странно настроение мога да реша, че ми се виси в кафе. Всъшност предпочитам да се мотая и да обикалям...
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ами аз и моя приятел ходим там често и се натискаме на пейките и се радваме на дечицатаПървоначално написано от brain_stew
В борисовата е мноо яко![]()
2т. системно
peiki razbira se
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Аз съм "за" мрачните барове. Чистия въздух ме убива.
Което ме подсеща, че щеше да ме черпиш шоколад....Първоначално написано от quench
...и бира щяхме да пием.....
![]()
естестфено ,че кафетата тряя си ноо прост да седиш на некфа пейка![]()
сички метълчета са гласували за туй,нормално![]()
![]()
и аз съм за пеиките!
много по забавно и весело е...
е ако е много студено...може да се заврем в някое кафененце...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
пейки
пейки
пейки
пейки
винаги съм мразела кафенетата,освен апартамента
защо ли не се очудвам?Първоначално написано от forrzi
![]()
Само там те пускат нали?Първоначално написано от forrzi
2т. системно
аха...Първоначално написано от Amayo
В кое село се намира, щот едни приятелчета метали си търсят некъде да ги пускат без да питат (в чака-рака не искат повече)Първоначално написано от forrzi
2т. системно