.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Това, което каза експлойтед ме накара да се замисля и не мога да разбера защо е модерно да мразиш MySpace. На мен не ми е особено интересен (въпреки че имам някакъв смешен профил там), но не мисля, че е тъп.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Искате да кажете, че не ви се е случвало да мразите нещо просто ей така - защото е гадно? Пф.
    Аз не харесвам майспейс, защото е прекалено социален, като цяло му е гаден фейса и т.н.
    Пък и майспейс не е единственото място, където можеш да откриеш някоя интересна група. То и във вф можеш, ама никой не се мята да го защитава...

модерно било, пхах

Saatana vittu perkele hate crew!

Няма общо с тема, но аз от стлфм ги откривам изпълнителите. Избирам някой известен рок/метъл изпълнител за някоя смотана държава като Беларус и го търся него и симилар артистите му. Което ми хареса го оставям.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сега е модерно да мразиш майспейс, но доста хора не осъзнават, че там могат да намерят доста интересни неща, като например да открият някоя и друга готина група...
    точно така

Guest
    Чрез майспейс приятели търсят или много социални хора, но които имат време все пак за него или зубари, интроверти и т.н. тъпаци, които не си показват носа навън и постоянно са си вкъщи пред компютъра. И аз бях от вторите, но сега вече за щастие не съм, защото не е нормално да имаш по 100 различни регистрации в интернет. Сега имам само 2-3.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    какво представлява тоя сайт?
    Това е сайт, в който са се събрали всички "хард" хора... те са там, за да покажат на света колко са повече от тях като имат профил там.
    О, вярвай ми, нормалните са повече от хард. Освен това и хард хората са нормални като деца. Това означава, че се правят на интересни.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сега е модерно да мразиш майспейс, но доста хора не осъзнават, че там могат да намерят доста интересни неща, като например да открият някоя и друга готина група...
    Искаш да кажеш,че ако мразя май спейс заради гадните sXEeeXxxXXx джове,позьорите и емотата се приравнявам с тях?
    Хм.Не мисля.
    Аз обичам да си мразя без причина,един приятел каза,че злобата ме разкрасява.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

no_martyr
    Guest
    Аз лично нямам профил в MySpace...
    И на много други места нямам, де
    Разглеждала съм сайта понякога, ако някой ми прати нещо, свързано с разни по-неизвестни групи, та имам някаква бегла представа...
    Само че нещо не мога да се ориентирам защо толкова много хора ги занимава въпросът за различността. За мен лично има две плоскости - харесва ми/не ми харесва. Не нося ботуши с пух по тях, защото не ми харесват от чисто естетическа гледна точка; ако ми беше такъв вкусът (слава Богу, че не е), щях да ги нося. Имам предвид...с този пост не целя да критикувам когото и да било - просто отдавна ми е направило впечатление, че тук повечето такива теми се изместват до ъндърграунд леки шеги и закачки и оплюване между лагери...малко ми прилича цялата работа на сбор от хора, които се чудят дали да се захванат с нещо ново и само се оглеждат около себе си, давайки предпазливо ухо да чуят какво ще кажат другите. Кариран медал (на значки) от "На тъмно", хаха...
    Това беше огромен офф-топик...
    За сайта - знам доста подобни, подобни като идея, и не е нещо, с което бих се захванала точно сега. Имала съм такива профили и все съм имала усещането, че се затварям в някакви рамки...изброй чинно любими групички, сложи няколко представителни снимки, надраскай няколко интереса и ето ти готова, завършена личност, че и социално ориентирана, и социално приета.

Аз пък си го харесвам..

Ето тук..
    http://www.myspace.com/antichrist_superstar_mm

Повече от фен
    http://www.myspace.com/youarepartofme

Да ви попитам как сменяте фона и там другите екстри...може ли някой да ми обясни

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на Blab
    аааа........и аз си имам myspace-че
    http://www.myspace.com/150985364 уцмивкиии))))хехе...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Такива сайтове не ме кефят..там хората се крият зад разни маски ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Повече от фен
    Някой може ли да ми обясни от къде в настройките мога да направя, така че снимките да се виждат от всички потребители, а не само от адднатите??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си