Аз лично нямам профил в MySpace...
И на много други места нямам, де
Разглеждала съм сайта понякога, ако някой ми прати нещо, свързано с разни по-неизвестни групи, та имам някаква бегла представа...
Само че нещо не мога да се ориентирам защо толкова много хора ги занимава въпросът за различността. За мен лично има две плоскости - харесва ми/не ми харесва. Не нося ботуши с пух по тях, защото не ми харесват от чисто естетическа гледна точка; ако ми беше такъв вкусът (слава Богу, че не е), щях да ги нося. Имам предвид...с този пост не целя да критикувам когото и да било - просто отдавна ми е направило впечатление, че тук повечето такива теми се изместват до ъндърграунд леки шеги и закачки и оплюване между лагери...малко ми прилича цялата работа на сбор от хора, които се чудят дали да се захванат с нещо ново и само се оглеждат около себе си, давайки предпазливо ухо да чуят какво ще кажат другите. Кариран медал (на значки) от "На тъмно", хаха...
Това беше огромен офф-топик...
За сайта - знам доста подобни, подобни като идея, и не е нещо, с което бих се захванала точно сега. Имала съм такива профили и все съм имала усещането, че се затварям в някакви рамки...изброй чинно любими групички, сложи няколко представителни снимки, надраскай няколко интереса и ето ти готова, завършена личност, че и социално ориентирана, и социално приета.