- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Господ обича мъжете
осещате ли че само жените са нагаврени като правят секс се притесняват да не забренеят мензиси ала бала само гадостипак нии мажете само казармата дето беше гадна ама и нея махнаха вече
![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
И пикаят прави !!!!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
По вашата логика някой може да каже и , че Господ обича повече жените.Но според мен тук няма място за сравнение...щом ги е създал и двата пола, значи те не могат един без друг...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Като прочетох заглавието и си помислих "Бахти...господ е гей.".
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
Ами като се замисля може и така да е.Ние сме си преебани отвсякъде.
Тихо,че Господ пише във форума.
Тц. Не е вярно. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Първоначално написано от koalka
![]()
Ще ме извинявате ама незнам кой обича господ но знам че момичетата са на много по високо интелектуално ниво от момчетата.А и това за секса от части не е вярно.
ми ние верно сме си малко прецакани - ние имаме цикъл всеки месец, ние можем да забременеем, ние раждаме и предполагам болката е адски гадна, ние трябва да полагаме супер мн грижи за външния си вид, пък при мъжете не се забелязва, ние не можем да пикаем прави (както някой е отбелязал ве4е) => не можем да пикаем в градинки и в тъмни ули4ки, абе прецакани сме най-общо казано
ПП аз съм оптимистка, мъжете единствената им функция остана продължаването на вида, но и там ве4е има на4ини![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ауе там разните му женски работи - кофти са,ама поне имаме извинение ако ни мързи да играем по физическо например.Все пак и според мен сме прецакани.Най-ми е болно,че не можем да пикаем прави.Искам хууууй![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
чи ко му е лошото,нали можем да си пишем имената на снегаПървоначално написано от Boot
![]()
Вие сте болни, с тва пикаене. Е, хубаво, мъжете могат да пикаят прави, уау. (:
Отделно, защо всички определят раждането като нещо негативно? Напротив, даваш нов живот, това е прекрасно. Факт, че някои представители на силния пол оставят жените си сами да се справят с това, но вече опира до характер и манталитет, не до физика. Но ако двама души са готови за тази крачка и искат да бъдат родители, какво? Болката та болката. Ми да, боли. Но раждаш детето ви, ваша плът и кръв, кое му е прецаканото? -.-
Менструация, да, кофти, но пък мъжете все едно нямат мокри сънища. Ние поне можем да го предвидим ако не с пълна точност, то поне до някаква степен.
В секса каквото и да обяснявате, пак не сме преебани. Няма опасност "да не ни стане", нито да свършим прекалено бързо и партньорът ни да не остане задоволен, когато на обществени места се възбудим, никой не го забелязва; получаваме оргазъм много по-силно и сме способни да го правим много по-често.
Има два пола, за да има баланс. Единия си има едните предимства, другия - другите, не го ли научихте.![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Замислете се, защо Тирезий е сляп (защото бил алабала ... 'бах ма'а му, кой не е чел книжки ?), и тогава си отговорете, кой е по-привелегерован.
Ако някой не си е чел книжките, http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B7%D0%B8%D0%B9
После вече може да започнем да обсъждаме нещо, но ще излезе нищо!!! Защото такъв е смисъла - да няма смисъл!!!
Естествено,че да..освен всичко,изброено досега,ние жените разсъждаваме върху случващото се около нас и преосмисляме нещата,за разлика от мъжете,които просто се пускат по течението.нашата психика е много по-сложно устроена бахти,а те са супер елементарни създания..
get off.
'аи се'а без сексистки нападки, защото мога да ти *ба ма*ката, ако започна да говоря на тази тема. Да си чувала за Ницше, 10 негови цитата и ... нашта система 4-4-2 ...Първоначално написано от Juicy_Lucy
Добре го каза, не исках да нападам "профсъюза"им все пак без тях не можем, а и си ги обичкаме. Жената не трябва да се разбира, а обича !!! (Познайте кой го е казал ... е не е Ницше)
..говоря като цяло за женския и мъжкия начин на мислене.просто при вас е супер лесно,защото не си вкарвате постоянно някакви филми в главата и не си търсите сами причини за притеснение..а на нас тва ни е в кръвта.наистина ви завиждам.и не отричам,че сте умнисъжалявам за определението 'елементарни',не беше от най-точните..
get off.
ама не може да не нападнете някой веднага..по-спокойно..![]()
get off.
Infatuated Inside си го каза най-добре - евалата мацка![]()
то в един момент и аз си мисля,че момичетата сме преебани във всяко едно отношение, но бързо се сещам за проблемите и на момчетата.. всеки пол със своите,няма как![]()
тва с раждането пък най-много ме издразни.. кво се оплаквате,че било гадно бе? та детето е най-ценното нещо на света. плюс тва връзката между майка и дете е невероятно силна.. и определено не е същата като с бащата. момичетата сме нежния пол,тоест не ни карат да се бием и т.н. , не ни подлагат на някакви много тежки дейности / според зависи,де/ .. е не можем да олигофренясваме както момчетата,но пък някои момичета не изпитват огромно желание![]()
тфа е отностно физиката,виж отностно психиката има много да се спори..![]()
ми представи си,не общувам само с жени..
просто на мъжете им е по-леко.няма да седнат и да забиват да преосмислят връзката си примерно с някой или поне го правят по-рядко от жените..
и пак казвам-нямам в предвид,че сте глупави.дори напротив..
get off.
Напротив господ обича повече жените защото те са краиви, и са мн по умни от момчетата, винаги жени са ме спасявали от няква каша дето съм забърквал а и жените са истински френдове на които можеш да разчиташ (и знаят как да се забавляват)
Ох, заболя меПървоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!