- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da se pritesnqvam li
ami praih si 5 dena sled poloviq kontakt test za bremennost i pokaza otricatelen minaliq mesec mi doide 11 i posle na 30 a na 4.10 praih sex i malko se pritesnqvam toi ne e svyrlil v men no se paka ot tazi predeqkuacionna te4nost sy6to se zabremenqva do kolkoto znam
moq cikyl ne e mnogo redoven ta kak mislite ima li mqsto za pritesnenie 4e o6te ne mi e do6lo?
Ти продължавай да правиш секс без презервативи и да си правиш тестове за бременност всеки месец и нищо чудно другия път да излезе положителен. Притеснявай се докато ти побелее косата, нагълтай се с хапчета да ти стане цикъла още по-нередовен, раждай на 15 години или прави аборти...Има повод за притеснение да- ТОВА ЧЕ НЕ ПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ. И що? Щото на него не му било приятно, било като да си нъркаш в носа с гумена ръкавица, да миришеш роза с противогаз и кви още там простотии. Притеснявай си се, няма проблеми, само ти си разбиваш здравето с глупости, а безотговорното ти гадже си прави кефа. Успех. И като излезе положителен теста ти пусни тема "Какви хапчета да пия?" ама тогава е късно за хапчета. Неразбрани деца ей, заслужавате си го, да знаете!
брей един от първите гости които съм засичал да пуска умни постовеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ахахахха това е щото не съм гост а юзър от форума по принцип, ама просто ме мързи всеки път да се логвамАз съм jeditte
Аз предлагам да се направеи отделен клуб, в който темата да е само тази и единствено тази - "правих секс без презерватив, не е свършил в мен, ама много се притеснявам да не съм забременяла от предеякулационната течност. Дали да не поям малко Постинор" Мисля че тогава вече няма да ми е толкова досадно да влизам тук. Защото няма да чета тази тема за 1234556 път....
пффффф ахахахахахахахахаахахахахПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
спокойно мн е малка вероятността да има нещо . просто занапред с презервтив да не се притесняваш . ако толкова се тревожиш направи си тест![]()
еми мойто момче, има една опция "запомни ме" или нещо подобно, за да не се налага всеки път да се логваш.. всичко става автоматичноПървоначално написано от Анонимко
ама кой да види
![]()
иначе браво за поста![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ми гледай къде свършва момчето бе моме !!! Да няма "той ми сварши на корема ама мога ли да забременея през пъпа"
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от Анонимко
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
И аз съм ги правила тези простотии , но те съветвам да се пазиш повече следващия път.Щом момчето не иска заеби го.Ако ти е толкова до чукалката мисля че все ще си намериш нещо![]()
![]()
![]()