.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Guest

Как мислите?

Как мислите защо жените губят девственоста си по-рано от пове4ето мом4ета?

мн е елементарно.. просто моми4етата израстват по бързо физи4ески и на акъл (поне в пове4ето слу4аи) и по бързо съзряват за полов акт.. не може да не си забелязал колко по бързо съзряват съу4ени4ките ти от колкото мъжката 4аст от класа
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

8 месечното бебенце
    Guest
    ...от друга страна момичето стига да поиска винаги получава секс, до като при момчетата желанието го има, но се получава трудно реализирането.

жените предлагат - мъжете търсят.

влизайки в ролята на търговеца, жената продава скъпо стоката и то само на отбрани клиенти, а клиентела много, пазара е наситен, търсенето голямо.

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Цитирай Първоначално написано от Sisley^BaBy
    мн е елементарно.. просто моми4етата израстват по бързо физи4ески и на акъл (поне в пове4ето слу4аи) и по бързо съзряват за полов акт.. не може да не си забелязал колко по бързо съзряват съу4ени4ките ти от колкото мъжката 4аст от класа

Е съжалявам, но определено не си права, когато аз бях 7 клас, някъде преди около 5 години, бях порастнал мн повече на акъл, отколкото другите момчета, а момичетата в моя клас бяха чували само за секс. Сега нещата са различни, не зависи само от това, че момичетата съзряват по-бързо, сега секса е навсякъде и може да се види и от 5 годишни, затова и момиченцата почват да правят секс на 13-14. Но това определено не е до съзряване на акъл, нито пък в сексуално отношение. И все пак всичко зависи до човека, има хора, има И Хора!!!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    hmmm незнам... ама ако тръгна да правя статистика пове4ето мом4ета които познавам са загубили девствеността си първи.
    има ли зна4ение!
    ми сигурно защото ние се нуждаем от пове4е внимание и любов и както ве4е казаха съзряваме малко по бързо ... търсим си нещо за което да се хванем и грижим.. то ни е в кръвта просто....
    НО СИ ОПИТА И ДО 4ОВЕКА И ЖИВОТА МУ! ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО.. И Т.Н. семейство.приятели, мирогледииииии и т.н. и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 8 месечното бебенце
    ...от друга страна момичето стига да поиска винаги получава секс, до като при момчетата желанието го има, но се получава трудно реализирането.

жените предлагат - мъжете търсят.

влизайки в ролята на търговеца, жената продава скъпо стоката и то само на отбрани клиенти, а клиентела много, пазара е наситен, търсенето голямо.
    Ако имаш предвид хубавите жени-да!Грозните жени никой не ги поглежда пич,така че как я виждаш тая да тръгнеш да ебеш няква папчасала пача!Аз ако не е хубава,по-добре мъж да праскам баце! Не говори така,щото не е вярно!А и има толкоз много курви вече,че тая стока се обезцени тотално,а и както казаха по-нагоре сексът вече е навсякъде!По темата-момичетата съзряват 2 години по-рано от момчетата и затова примерно 8-мокласничките търсят батковци,щото им се ебе та 2 не виждат вече,а съучениците им още си говорят за Хари Потър и не знаят какво е путка!НАгледно го обясних,мисля,че ме разбрахте! Друг е въпросът,че в тая възраст до 16 години децата много не знаят ебе ли им се,пикае ли им се,ама това е друг въпрос!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull

Е съжалявам, но определено не си права, когато аз бях 7 клас, някъде преди около 5 години, бях порастнал мн повече на акъл, отколкото другите момчета, а момичетата в моя клас бяха чували само за секс. Сега нещата са различни, не зависи само от това, че момичетата съзряват по-бързо, сега секса е навсякъде и може да се види и от 5 годишни, затова и момиченцата почват да правят секс на 13-14. Но това определено не е до съзряване на акъл, нито пък в сексуално отношение. И все пак всичко зависи до човека, има хора, има И Хора!!!
    Това трудно можеш да го определиш, защото хората в даскало и извън него са много различни.Например в моя клас всеки се лигави, прави глупости , дранка простотий ама само 1/3 ги знам какви са всъщност.А това , че момичетата съзряват по-рано от момчетата физически и умствено е напълно вярно и доказано като цяло!Естествено, че има и изключения,всичко си е до човека.
    Но има и нещо друго , момичетата по принцип ходят и го правят с по-големи момчета,а момчетата - с по-малки момичета.
    Така че ако си момиче на 15 примерно и ходиш с някой на 17 естествено е да правите секс , но ако си момче на 15 , а ходиш с момиче на 14 ....

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Мисля,че всичко,което може да се каже по тази тема е прекалено относително!Имам много познати и приятели...всяко едно момиче и момче от тях е започнало полов живот по различно време от другите...така че това е въпрос на готовност...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Щото са патки и бързат да пробват нещо, пък големите батковци знаят как да ги залъжат

Guest
    Разликата между малките патки и обиграните каки е,че първите чакат ти да свършиш всичко и ако не ги зарибяваш само че седят и ще гледат срамежливо,докато вторите действат и винаги знаят как да съблазнят един мъж!Накратко това е мнението ми за тия така наречени малки ебачки!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Щото са патки и бързат да пробват нещо, пък големите батковци знаят как да ги залъжат
    Момичета дебили патки все едно и също просто факта че се клецкат и ходят с много по-големи го показва

Guest
    Това е най-смешното и простовато нещо, което бях виждал от години. Момичетата израствали по-бързо и на акъл било така , ти си тъпа проста и ограничена кво да ти кажа. Това че днешните момичета си падате по батковци с коли не означава че сте израстнали по-бързо. За това ти може да си ся на 18 + ама си по-тъпа от 15 год лапе. .

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това е най-смешното и простовато нещо, което бях виждал от години. Момичетата израствали по-бързо и на акъл било така , ти си тъпа проста и ограничена кво да ти кажа. Това че днешните момичета си падате по батковци с коли не означава че сте израстнали по-бързо. За това ти може да си ся на 18 + ама си по-тъпа от 15 год лапе. .
    момичето е право!тва че ти нямаш елементарни знания за квото и да е било!просто е забравило да уточни че в пубертета момичетата се развиват по бързо от момчетата явно живееш в неква клетка и момиче не си виждал

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    А момичето кой ше я ебе ме мама му стара?
    Дебилска тема....

Guest

Re: Как мислите?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как мислите защо жените губят девственоста си по-рано от пове4ето мом4ета?
    Защото са тъпи и незнаята за какво става дума

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защото по правило момичетата ходят с по-големи момчета. С момче на 13-14 едва ли ще иска да ходи някоя мацка на 20,но обратното е друг работа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си