- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAKVO 6TE NAPRAVITE AKO VIDITE TAKUV SMS?
Няма как да разбера коя е истината. Това можеш само ти. На твое място много ще се ядосам и веднага ще му се развикам, но аз съм си такава и не ти предлагам да го правиш. За да те успокоя ще кажа едно предположение. Може би просто приятелят на гаджето ти иска да си намери приятелка и твоят му е казал, че там има хубави момичета, ако иска да се огледа за някоя.![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
аре чуди се ся.. така ти се пада като четеш чуждите смс-и
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Да, бе. И аз тва щях да питам ама забравих. Ти защо си му чела смс-ите??Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Otidi v toq klub.......
6te vidi6 za kakvo stava duma...
4oveka neka si zqpa ,samo da ne pipa ,4e ......![]()
Ami zna4i slu6aite sega az gi 4etoh za6toto toi mi dade parolata si kakto toi vliza v moita reg taka i az vlizam v negovata i sno6ti mi prizna 4e e pisal toq SMS samo i samo priqtelq mu da doide v oniq klub.Za tva demek go e podlugal.NEznam kakvo da si mislq![]()
Dali da mu povqrvam???Mislq 4e be6e iskrenn......
Щом ти е дал регистрацията си, значи не крие нищо от теб.Първоначално написано от mi6kata_87473
имала сам подобен проблем с едно бившо.. гледах смс-ите му в мтел-а.. ии пишеше "здр сладуранке след 20 мин пред вас" .. и познайте ко си помислих.. но всащност се оказа че един друг негов приятел е пращал смс-и от неговата регистрация.. нз.. не си мисли само най-лошото![]()
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
няма от какво да се притесняваш според мен....това са си момчетата те така си говорят няма да им пише нещо от сорта "момчета тука има едни мн красиви млади девоики елате да ги видите, пък може и да си харесате нещо, аз немога защото си обичам моето момиче, само ще ги погледам " ами ако той напише нещо подобно неговите авери ще му се изсмеят.
Той само плакне окото няма нищо страшно
еми да ... ама тя откъде да е сигорна че не е правил нещо друго освен да ги зяпа?Първоначално написано от VeSna
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
ИЗВОД 87 ПРОЦЕНТА ОТ МЛАДИТЕ ПИЧОВЕ ТЪРСЯТ СЕКС , ОСТАНАЛИТЕ ЛЮБОВ! ИЗВОД МОМИЧЕТА ТЪРСЕТЕ ТЕЗИ КОИТО ТЪРСЯТ ЛЮБОВ!
ТЪРСЕТЕ МЕН, ШАНС ОБАЧЕ И АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЕ КОЙТО ТРЯБВА ЗАЩОТО АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЯКОГО, КОГОТО ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН, НО КАКТО ЗНАЕТЕ, АКО НЯКОЕ МОМЧЕ Е УМНО, ОКОЛО НЕГО НЯМА МОМИЧЕТА В 71 ПРОЦЕНТА ОТ СЛУЧАИТЕ, А КОЕТО СИ Е ГЛУПАВО ЗАЩОТО НА ГЛУПАВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИШ.МОЖЕ САМО ДА СИ ОКОЛО ТЕБ ХИЛЯДИ МОМИЧЕТА!
Първоначално написано от VeSna
emi evala
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
mi macka tegli6 mu edna dulga kusa i tva e
spoko ima mn mom4eta na taq planeta![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ooo tva e mn dobra ideqПървоначално написано от valantain_love
;P
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от VeSna
kazvam ti go kato mom4e . Prosto go pitai , no delikatno . Spoko , ni6to nqma da stane !!!!!!!!