.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Няма как да разбера коя е истината. Това можеш само ти. На твое място много ще се ядосам и веднага ще му се развикам, но аз съм си такава и не ти предлагам да го правиш. За да те успокоя ще кажа едно предположение. Може би просто приятелят на гаджето ти иска да си намери приятелка и твоят му е казал, че там има хубави момичета, ако иска да се огледа за някоя.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Супер фен
    аре чуди се ся.. така ти се пада като четеш чуждите смс-и

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    аре чуди се ся.. така ти се пада като четеш чуждите смс-и
    Да, бе. И аз тва щях да питам ама забравих. Ти защо си му чела смс-ите??

Otidi v toq klub.......
    6te vidi6 za kakvo stava duma...
    4oveka neka si zqpa ,samo da ne pipa ,4e ......

mi6kata_87473
    Guest
    Ami zna4i slu6aite sega az gi 4etoh za6toto toi mi dade parolata si kakto toi vliza v moita reg taka i az vlizam v negovata i sno6ti mi prizna 4e e pisal toq SMS samo i samo priqtelq mu da doide v oniq klub.Za tva demek go e podlugal.NEznam kakvo da si mislq Dali da mu povqrvam???Mislq 4e be6e iskrenn......

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от mi6kata_87473
    Ami zna4i slu6aite sega az gi 4etoh za6toto toi mi dade parolata si kakto toi vliza v moita reg taka i az vlizam v negovata i sno6ti mi prizna 4e e pisal toq SMS samo i samo priqtelq mu da doide v oniq klub.Za tva demek go e podlugal.NEznam kakvo da si mislq Dali da mu povqrvam???Mislq 4e be6e iskrenn......
    Щом ти е дал регистрацията си, значи не крие нищо от теб.

;)

имала сам подобен проблем с едно бившо.. гледах смс-ите му в мтел-а.. ии пишеше "здр сладуранке след 20 мин пред вас" .. и познайте ко си помислих.. но всащност се оказа че един друг негов приятел е пращал смс-и от неговата регистрация.. нз.. не си мисли само най-лошото
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    няма от какво да се притесняваш според мен....това са си момчетата те така си говорят няма да им пише нещо от сорта "момчета тука има едни мн красиви млади девоики елате да ги видите, пък може и да си харесате нещо, аз немога защото си обичам моето момиче, само ще ги погледам " ами ако той напише нещо подобно неговите авери ще му се изсмеят.
    Той само плакне окото няма нищо страшно

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Слушай сега,мацко - хората са си го казали и са много прави
    "Това, че неможеш да ядеш от деликатеса, незначи че неможеш да гледаш менюто!" К'во е станало като ги е позяпал малко, нали е с теб? Ти да не би като видиш някой сладур да си обръщаш главата на др. страна? Невярвам.... Така че споко !
    еми да ... ама тя откъде да е сигорна че не е правил нещо друго освен да ги зяпа?
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

ИЗВОД 87 ПРОЦЕНТА ОТ МЛАДИТЕ ПИЧОВЕ ТЪРСЯТ СЕКС , ОСТАНАЛИТЕ ЛЮБОВ! ИЗВОД МОМИЧЕТА ТЪРСЕТЕ ТЕЗИ КОИТО ТЪРСЯТ ЛЮБОВ!
    ТЪРСЕТЕ МЕН, ШАНС ОБАЧЕ И АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЕ КОЙТО ТРЯБВА ЗАЩОТО АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЯКОГО, КОГОТО ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН, НО КАКТО ЗНАЕТЕ, АКО НЯКОЕ МОМЧЕ Е УМНО, ОКОЛО НЕГО НЯМА МОМИЧЕТА В 71 ПРОЦЕНТА ОТ СЛУЧАИТЕ, А КОЕТО СИ Е ГЛУПАВО ЗАЩОТО НА ГЛУПАВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИШ.МОЖЕ САМО ДА СИ ОКОЛО ТЕБ ХИЛЯДИ МОМИЧЕТА!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    "Това, че неможеш да ядеш от деликатеса, незначи че неможеш да гледаш менюто!" К'во е станало като ги е позяпал малко, нали е с теб? Ти да не би като видиш някой сладур да си обръщаш главата на др. страна? Невярвам.... Така че споко !

emi evala
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    mi macka tegli6 mu edna dulga kusa i tva e
    spoko ima mn mom4eta na taq planeta
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    мога да ти кажа, че всеки когато поиска може да се прави на какъвто и да е и да казва какво ли не, а всъщност да е друг.. просто той ти е говорил мило, замазвал и е очите, а ти си се връзвала, защото си била влюбена
    е не казвам, че 100% е така, но има голяма вероятност това момче да ги е дрънкал кви ли не само и само да се изкара неспособен на предателство, за да не го подозираш

възможно е и да не ги е пращал той смс-ите, а някой, на когото е дал регистрацията си, но е малко вероятно според мен

най-добре, като се видите, да му кажеш "оо кво става, как мина в клуба, много ли бяха яки ония мацки ?" и от там нататък ще видиш как ще се оправдава..
    ooo tva e mn dobra ideq ;P
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Абсолютно съм съгласна.

kazvam ti go kato mom4e . Prosto go pitai , no delikatno . Spoko , ni6to nqma da stane !!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си