.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: iskam savet...

Град
    Dimitrovgrad

iskam savet...

zna4i iskam da pitam kakvo mislite ako hodite s edno mom4e adski mnogo go obi4ate i dori bihte kazali 4e e vsi4ko za vas a v sa6toto vreme negoviqt nai dobar priqtel vi e farlil oko i iska da e s vas a vie ne ste nikak bezrazli4na kam priqtelq mu.q si kajete mnenieto.
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    това "той е всичко за мен" и "най-добрият му приятел не ми е никак безразличен" са две взаимноизключващи се неща...

Ако той е всичко за теб, ти никога не би имала по-сериозни взаимоотношения с най-добрия му приятел, а ако го направиш - то тогава гаджето ти определено не е всичко за теб...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    Dimitrovgrad
    am...ne e to4no taka naistina TOI E VSI4KO ZA MEN no priqtelqt mu nqkak stranno mi deistfa kato go vidq i kato e nablizo nz
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Tova naistina e kofti situaciq..no skate_warrior e prav shtom tolkova mn go obojavash znachi shte si s nego! Pone taka az mislq...

ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!

Град
    Dimitrovgrad
    da i az sam na sa6toto mnenie i iskah da razbera dalie pravilno za6toto adski mnogo si obi4am priqtelq no tova s priqtelq mu ... nz nqam dumi

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Abe da ne ti puka a puk shtom priqtelq mu taka te pritesnqva...nz otbqgvai go

ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!

според мен не може да "не си никак безразлична" към приятеля на гаджето си,ако наистина обичаш силно човека до себе си
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    това "той е всичко за мен" и "най-добрият му приятел не ми е никак безразличен" са две взаимноизключващи се неща...

Ако той е всичко за теб, ти никога не би имала по-сериозни взаимоотношения с най-добрия му приятел, а ако го направиш - то тогава гаджето ти определено не е всичко за теб...
    А така!...
    колега
    маа фака

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Наистина са две взаимноизключващи се неща. Ако истински обичаш един човек, ти няма да погледнеш друг!Какво е това нещо "хич не ми е безразличен" бла бла... Стига си се занимавала с авера на приятеля си, ебаси!
    HardC0re and BDSM forever

момиче май изобщо не си наясно със себе си и какво изпитваш!трябва да помислиш малко и да намериш отговора на въпроса кое ще има повече смисъл да остана с момчето което е "всичко за мен" или да тръгна с приятела му който не може да се нарече така щом ти е показал ,че ти е навит , и след 2 месеца да загубиш и него и другия като фр!помисли кое по изгодно за теб

Ти да не си с раздвоена личност? Значи хем твоят е всичко за теб, хем другият не ти е безразличен...Я се вземи в ръце и загрей какво искаш и после искай съвет, че явно си много объркана.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Туй ми говори за малка глезла която не знае какво иска и в най-скоро време ще остана без приятел (гадже)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior

Много добре казано.

Guest

Re: iskam savet...

Цитирай Първоначално написано от pidbolkata
    zna4i iskam da pitam kakvo mislite ako hodite s edno mom4e adski mnogo go obi4ate i dori bihte kazali 4e e vsi4ko za vas a v sa6toto vreme negoviqt nai dobar priqtel vi e farlil oko i iska da e s vas a vie ne ste nikak bezrazli4na kam priqtelq mu.q si kajete mnenieto.
    Бих казал че си кучка

Град
    Dimitrovgrad
    vijte hora mersi za savetite vi az re6ih 4e priqtelqt mi e vsi4ko i 6te sam si s nego a pr mu si ostva na6 ob6t priqtel i samo tova naistina obi4am pr si i si4ko praq zaraidi nego

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    неориентирана тийнейджърка. Аз харесвам приятелите на моя приятел-даже и визуално може да са ми симпатични,но до там. Никога не бих предприела нищо с тях,защото ги възприемам не като мъже,а като приятели!

Голям фен
    Град
    Бургас
    реши кой повече искаш и остави другия

Град
    Dimitrovgrad
    ve4e re6ih tenks mnogo za savetite do tuk

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ve4e re6ih tenks mnogo za savetite do tuk
    какво реши ако не е тайна.. ?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на koalka
    Не може според мен да обичаш някого силно и в същото време да не си безразличен към приятеля му.Просто или се лъжеш или е нещо друго.Така мисля аз,но ти си на друго мнение.По-добре,ако харесваш приятеля му го превъзмогни,а недей да се впускаш в някакви мимолетни авантюри,за които после ще съжаляваш.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    я да оставиш и двете момчета на мира да не земат да се скарат щото ти незнаеш кво искаш

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    bih kazala 4e v tazi situaciq liubovta seriozno lipsva moje bi i po dvamata si prosto hlutnala

Голям фен

Re: iskam savet...

epa 6om "nai dobriq" mu priatel ti e farlil oko i ne go kriE.. nachi kav nai dobar priatel mu E? xaxxaxa
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Хайде стига де! каза ни момичето, че е решило да остане с приятеля си. Спрете с критиките. На всеки може да се случи да е объркан!

Град
    Dimitrovgrad
    dam taka e tova re6ih ostavam s priqtelq si za6toto naistina go obi4am.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си